Γιώργος Ζαχαριάδης

Ο ΠΑΟΚ στο δρόμο για το νταμπλ με όλους τους τρόπους

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για την «τύχη» του ισχυρού ΠΑΟΚ, τη μετριότητα και τη ρεβάνς που θα του είναι πιο εύκολη για να περάσει με απόλυτη επιτυχία στον τελικό κυπέλλου.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com

Πρώτο δεδομένο στη συζήτηση μας ή ό,τι άλλο αναπτύσσουμε συνήθως μέσω των mail με τους φίλους και τους οχθρούς μου:

Τα οφ σάιντ γκολ είναι του Θεού και συνήθως ο Θεός είναι με τον δυνατό. Κι όπου Θεός, η τύχη ή ό,τι άλλο είναι χρήσιμο για να νικήσει και να πάρει βαθμούς ή πρόκριση. Η τύχη είναι θέμα του διαιτητή κι ό,τι κι αν μου πείτε εμένα για το γκολ του Μάτος, δεν θα πρέπει να είμαστε τόσο αυστηροί με μια φάση που είναι οριακή.

Θα μου πείτε είναι και πάλι οριακή για ένα γκολ που πετυχαίνει ο ισχυρός των ημερών μας κι όχι ο Αστεράκος που δεν είναι πλέον στις πρώτες θέσεις του ποδοσφαιρικού χρηματιστηρίου όπως σε άλλες ελληνικές ποδοσφαιρικές μέρες.

Ο ΠΑΟΚ είναι ισχυρός, κι όχι ότι αυτό με ικανοποιεί και δίνει απαντήσεις με επάρκεια σε όλα τα ερωτήματα όταν ένα γκολ είναι το 1-0, είναι γκολ κυπέλλου και είναι αυτό που σου δίνει αέρα ενός παραπάνω από αυτό που τελικά αξίζεις…

Δεν ήταν ευχάριστος όσο ήθελε κι όσο μας συνήθισε ο ΠΑΟΚ του ημιτελικού και θα πρέπει όλοι τους να το κοιτάξουν προσεκτικά, διότι δεν είναι για να υποχωρείς στο κύπελλο μετά από μια τόσο γεμάτη χρονιά με την εμφατική, αν μη τι άλλο, κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Λέω, λοιπόν, ότι πολύ η κουβέντα για τα οφ σάιντ, αλλά, είναι πάγια η τακτική μου και δεν θα της δώσω άλλη έκταση, διότι δεν θα είναι το τελευταίο που βλέπουμε ούτε και το καθοριστικότερο.

Ο ΠΑΟΚ του νταμπλ. Αυτό είναι το θέμα μας. Δεν ήταν καλός κι αυτό είναι θέμα που έγκειται σε αλλαγές του βασικού κορμού. Και εδώ έρχεται ένας ποδοσφαιριστής που είχε χαθεί τελευταία να αποδείξει ότι το έχει ακόμη και να γίνει πρωταγωνιστής. Τόσοι πολλοί και καλοί που έχουν μαζευτεί, ποιος να πρωτοπάρει σειρά για να διακρίνεται σε κάθε παιχνίδι. Τώρα ήταν η σειρά του Μάτος.

Τέτοιους παίκτες έχει αρκετούς ο ΠΑΟΚ κι αυτό τον ξεχωρίζει από τους ακραιφνείς αντιπάλους του. Αυτό και ότι είναι ικανοί το παράνομο να το παρουσιάζουν κανονικό και να ξεκινούν από ευνοϊκή αφετηρία, όπως χθες με τον Αστέρα.

Αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει μεγάλη δυναμική, ενθουσιασμός και όλοι έχουν πλέον συνηγορήσει με την ιδέα ότι δεν υπάρχει κάτι λιγότερο από το νταμπλ. Κι αυτό αποδεικνύεται κυρίως μέσα από εμφανίσεις που δεν πείθει μεν, τις ολοκληρώνει με επιτυχία δε. Πολύ σημαντικό. Ραντεβού στην Τρίπολη, με την επικράτηση του ΠΑΟΚ πιο εύκολη από αυτή της Τούμπας. (προγνωστικό…)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x