Stoiximan Super League

Ο προπονητής της εξέδρας: Ο Περέα απείλησε όσο… όλος ο Παναθηναϊκός!

Ο προπονητής της εξέδρας επισημαίνει πέντε σημεία από την νέα εντυπωσιακή νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα αυτή την φορά επί του… φλύαρου Παναθηναϊκού στους Ζωσιμάδες.

Η νέα στήλη του sportfm.gr επισημαίνει πέντε σημεία-κλειδιά από την επικράτηση του ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι στον Παναθηναϊκό, με 1-0, για την 2η αγωνιστική της Super League.

* Η «γεμάτη» εμφάνιση του Χουάν Περέα. Ο Κολομβιανός επιθετικός ήταν ο μεγάλος «πονοκέφαλος» της αντίπαλης άμυνας. Δεν σκόραρε αλλά έδωσε ασίστ, πήρε την κίτρινη κάρτα του Σάρλια σε διάστημα μόλις 20 λεπτών, ενώ και στην συνέχεια της αναμέτρησης με την ταχύτητά του προσπάθησε και κατάφερε να δημιουργήσει πολλά «ρήγματα»!

* Το γρήγορο γκολ του Μίκαελ Γκαρντάβσκι. Η «φωτοβολίδα» του Πολωνού άσου όχι μόνο έδωσε… φτερά στα πόδια των συμπαικτών του, «κόβοντας» παράλληλα εκείνα των αντιπάλων, αλλά βοήθησε τα μέγιστα και σε αγωνιστικό επίπεδο, πλην του ψυχολογικού. Καθώς επέτρεψε στον Ηρακλή Μεταξά να ακολουθήσει το πλάνο που είχε στο μυαλό του.

* Η ανυπαρξία του Παναθηναϊκού στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Με εξαίρεση κάποιες… εξάρσεις του Βιτάλ, που και αυτός δεν είχε ανάλογες εμπνεύσεις με εκείνες της πρεμιέρας αλλά τουλάχιστον προσπάθησε να φτιάξει κάποιες φάσεις, και την κινητικότητα του Τάσου Χατζηγιοβάνη στο τέλος, ουδείς εκ των υπολοίπων της μεσοεπιθετικής γραμμής «τράβηξε» σήμερα…

* Η… δύναμη της συνήθειας. Πριν την σέντρα της αναμέτρησης, ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε το πάνω χέρι σε επίπεδο ψυχολογίας, ένεκα των προηγούμενων διαδοχικών επιτυχιών του απέναντι στον Παναθηναϊκό. Με το σκορ υπέρ του από το 5ο κιόλας λεπτό, το «πάμε για μια ακόμα νίκη» έγινε ακόμα πιο πιστευτό και αυτή… ήρθε.

* Η φάση του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα.
Ο Ισπανός εξτρέμ δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ την ωραία συνεργασία του Καρλίτος με τον Χουάνκαρ, αφού το πλασέ του πέρασε λίγο άουτ στο 42’. Ενδεχομένως, με το σκορ στο 1-1 και το χρονικό σημείο που θα ερχόταν αυτό να βλέπαμε… άλλο ματς στην επανάληψη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x