Γιώργος Ζαχαριάδης

Ο Τούντορ, το… iso του Αρνεσεν, η στήριξη του Ιβάν

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για τον Ιγκόρ Τούντορ που είναι επισφαλής ως επιλογή, που υποστηρίχθηκε από τον Φρανκ Άρνεσεν και θα πρέπει να στηριχθεί από τον Ιβάν Σαββίδη.

Του Γιώργου Ζαχαριάδη
zahariadis@hotmail.com


Ας είμαστε ρεαλιστές: Δεν μας έχει και για πολύ… ποιοτικούς ο νέος φίλος μας, ο Φρανκ (Άρνεσεν) και από την πρώτη του διάγνωση (ο ΠΑΟΚ θέλει νέο προπονητή με φιλοδοξίες) αντιλαμβάνεται και ο πιο αδαής ότι μας έχει βαθμολογήσει και έχουμε πάρει χαμηλό βαθμό.

Δεν είμαι σίγουρος αν έχει δει τον ΠΑΟΚ πριν από τις 3 Δεκεμβριου ή περιορίστηκε στο δράμα του δεύτερο μισού του πρωταθλήματος. Αν και δεν φαίνεται να είναι το κρίσιμο σημείο για τις αποφάσεις του.

Μάλλον επιθυμεί να αλλάξει οριστικά σελίδα κι ας είναι υποχρεωμένος να κρατήσει αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές που τέλειωσαν τη χρονιά. Και τι διαφορετικό να κάνει μέσα σε λίγες μέρες;

Πάνω από 30 συμβόλαια έχει να διαχειριστεί και μόνο ο Λούκας έχει πέραση. Για τους άλλους, ακόμη κι αν επιθυμεί να τους «σπρώξει» στην αγορά, θα πρέπει να πείσει ότι ο… ελέφαντας μπορεί να κρυφτεί πίσω από τις παπαρούνες.

Α, και τώρα που το θυμήθηκαν: όταν θα συμπληρώσει ένα μήνα στην προετοιμασία, να μην ξεχάσει να ρωτήσει τον Αθανασιάδη αν κυλούν όλα όπως αρμόζουν σε ένα μεγάλο κλαμπ. Ειδάλλως, αν πάει κάτι στραβά και δεν το διορθώσει, θα βρει τον Κλάους μπροστά του, κάπου στο τέλος της σεζόν. Θα τον ακούσει να λέει: «από το καλοκαίρι κάποιοι δεν δούλεψαν σωστά και δεν υπήρχε ισορροπία…».

Εδώ τα λέμε όλα. Ο Κλάους είναι καλώς και χρυσός, αν μάλιστα τον «ταΐσουν» σωστά και βάλει τα γκολ που… τα έχει. Για όλα τα άλλα, ας κάνει μια δεύτερη σκέψη πριν μιλήσει.

Ο Τούντορ, ως λύση υψηλού ρίσκου είναι μόνιμη επιλογή και, δυστυχώς, από μόνη της δεν πείθει. Υπάρχει η υπογραφή του Άρνεσεν που τον τοποθετεί σε ασφαλέστερη αφετηρία. Αλλά, σε μια δύσκολη στιγμή, δεν θα εξαργυρώσει την προπονητή του αξία, διότι δεν την έχει αποκτήσει ακόμη με τα 60 παιχνίδια στο κροατικό πρωτάθλημα και στην τρίτη ομάδα της πατρίδας του.

Εκεί είναι που θέλω τον Ιβάν να λειτουργήσει όπως κάποτε ο Ζαγοράκης. Που δεν είχε να υπερασπιστεί μικρό μέγεθος (τον Σάντος) αλλά, το έκανε και έδειξε ότι ο άνθρωπος διαθέτει ποδοσφαιρική νοοτροπία και δεν σπάει πλάκα αλλάζοντας προπονητές σύμφωνα με το αποτέλεσμα της Κυριακής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x