Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Οι αποστολές και ο Αλέφαντος για Μουντιάλ!

Παρά το γεγονός ότι δεν είναι αυτό που λέμε το «μεγάλο» κανάλι, ωστόσο το ΑΡΤ ετοιμάζει τρείς αποστολές, για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και τις ισάριθμες σημαντικές διοργανώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, το ΑΡΤ θα έχει δημοσιογράφο (τον Μάκη Δρόσο) στο Μιλάνο, για το φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκα μπάσκετ, θα είναι το Σάββατο στην Αγγλία, για τον τελικό Κυπέλλου (θα πάει ο Γιάννης Καρατζαφέρης) και το άλλο Σάββατο (24/5) στη Λισσαβώνα για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ (ο Νίκος Στρατής).

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ειδικά για το φάιναλ-φορ μπάσκετ, το ΑΡΤ πέρα από δημοσιογράφο θα έχει στο Μιλάνο και κάμερα με τεχνικό προκειμένου να βγουν θέματα, τα οποία θα «γεμίσουν» τις εκπομπές του καναλιού.

Παράλληλα, σύντομα το ΑΡΤ θα ξεκινήσει μία σειρά αφιερωμάτων για το Μουντιάλ της Βραζιλίας στο διάστημα διεξαγωγής του οποίου θα προβάλλεται η εκπομπή («Δοκάρι και μέσα») με το Νίκο Αλέφαντο να σχολιάζει τους αγώνες της Εθνικής ομάδας (και όχι μόνο). Στο Μουντιάλ της Βραζιλίας θυμίζουμε ότι το ΑΡΤ θα συνεργαστεί με τη Nova, τον Alpha και το Star, στον τομέα των κυκλωμάτων και όλων των υπόλοιπων τεχνικών θεμάτων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x