Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Οι παράλληλες «Αθλητικές Κυριακές» συνεχίζονται: Ως πότε;

Πρώτη Κυριακή του 2014 η αυριανή (5/1) και θα συνεχίσουν να βγαίνουν δύο «Αθλητικές Κυριακές», κάτι που ξεκίνησε απ' τον περασμένο Οκτώβρη...

Πιο συγκεκριμένα, «Αθλητική Κυριακή» θα προβάλλει η Δημόσια Τηλεόραση, θα βγάλει, όμως, και η διαδικτυακή ΕΡΤ. Η πρώτη θα έχει σαν σημείο αναφοράς την αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, την πρώτη του β' γύρου, αλλά και το ξεκίνημα των προσπαθειών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο «Τοπ-16» της Ευρωλίγκα μπάσκετ.

Η δε «Αθλητική Κυριακή» της πρώην ΕΡΤ θα έχει μεγάλο θέμα, για το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Τσάμπιονς Λιγκ της άλλης τριετίας (2015-18) και αυτών των προκριματικών του Euro 2016, διαγωνισμοί που θα ...τρέξουν στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Καλεσμένοι της θα είναι η κωπηλάτρια, Κατερίνα Νικολαίδου, ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος και ίσως η Βούλα Πατουλίδου. Στο ερώτημα ως πότε θα προβάλλονται παράλληλα δύο «Αθλητικές Κυριακές» η απάντηση δεν υπάρχει και έχει να κάνει με το αν και πότε θα γίνει επιχείρηση εκκένωσης του κτιρίου που στεγάζεται η (πρώην) ΕΤ3. Διότι η «Αθλητική Κυριακή» της ΕΡΤ θα βγει πάλι απ' την Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x