Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Ολυμπιακός-Εφές ...και μετά το «χάος» στη ΝΕΤ!

Εκτιμήσαμε χθες βράδυ, και δεν ήταν δα και δύσκολο, ότι η μετάδοση του αγώνα Ολυμπιακού-Εφές απ' τη ΝΕΤ θα έκανε τη μεγαλύτερη φετινή τηλεθέαση των αγώνων μπάσκετ που έδειξε η δημόσια τηλεόραση.

Η εκτίμηση επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά απ' τα «ραβασάκια» της Nielsen που ειδικά στο τελευταίο μισάωρο της αναμέτρησης έδειξαν τηλεθέαση για ...όσκαρ!

Αναλυτικά, απ' τις 9 ως τα μεσάνυχτα, δηλαδή σε όλο το τρίωρο (συμπεριλαμβανομένων της pre και post game εκπομπής) η μέση τηλεθέαση 5.4% με 14.2%, δηλαδή στο διάστημα αυτό συντονισμένοι με τη ΝΕΤ ήταν 600.000 κόσμου (κατά μέσο όρο). Στα δε «δυναμικά» κοινά τα αντίστοιχα νούμερα ήταν 5% με 17.9%.

Ωστόσο, θα πρέπει να τονιστεί πως στο τελευταίο μισάωρο της αναμέτρησης, δηλαδή στην καθοριστική τέταρτη περίοδο, το μερίδιο (pic) ξεπέρασε το 40% (!) στα «δυναμικά» κοινά και το 30% στο σύνολο.

Η μετάδοση του μεγάλου αγώνα επισκίασε οτιδήποτε άλλο έδειξε η ΝΕΤ μέσα στην Παρασκευή. Το αμέσως επόμενο υψηλότερο νούμερο τηλεθέασης σημειώθηκε στο δίωρο από 14.00 ως και 16.00 με 1.7% και 8.7%. Δηλαδή, καμία σχέση!

Αναλυτικά το ρεπορτάζ, αλλά και το τι πρέπει να περιμένουμε για το τηλεοπτικό φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκα στην αυριανή (28/4) ραδιοφωνική «Στάση media» στο NovaΣΠΟΡ FM, απ' τις 11 ως τις 12 το μεσημέρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x