Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Ολυμπιακός και το πρώτο σπικάζ απ' το γήπεδο!

Οι αγώνες της Εθνικής με Λιχτενστάιν, Λετονία αποτελούν παρελθόν και στη Nova ξεκίνησαν την προετοιμασία για τη μετάδοση της πρεμιέρας των ομίλων Τσάμπιονς Λιγκ.

Το συνδρομητικό της Κάντζας θα δείξει, ως γνωστόν, όλα τα παιχνίδια της Τρίτης και της Τετάρτης όλα πλην αυτού που θα μεταδώσει η Δημόσια Τηλεόραση.

Η μετάδοση που, σε κάθε περίπτωση, κυριαρχεί είναι του Ολυμπιακού κόντρα στην Παρί, για την οποία στη Nova ξεκίνησαν ήδη προετοιμασίες. Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέχρι την Παρασκευή, αλλά το συνδρομητικό θα κινηθεί όπως και μέχρι την περυσινή σεζόν, καθώς αυτά που ζητάει η TEAM είναι δεδομένα και, λίγο έως πολύ, γνωστά.

Η κάλυψη του αγώνα και η διαχείριση της μετάδοσης του θα έχει όλα τα θετικά που απορρέουν όταν ένα κανάλι δείχνει τις εντός έδρας αναμετρήσεις της ελληνικής ομάδας όπου δεν υπάρχουν ούτε κυκλώματα, ούτε χρονικοί περιορισμοί.

Τα highlights του παιχνιδιού θα έχει την Τετάρτη (μία μέρα μετά, δηλαδή) και η Δημόσια Τηλεόραση στην εκπομπή, την οποία θα βγάλει. Και το πιο πιθανό είναι το σπικάζ να γίνει απ' το Καραϊσκάκης και όχι απ' το στούντιο. Αν έτσι γίνουν τα πράγματα θα πρόκειται για τον πρώτο ποδοσφαιρικό αγώνα που θα έχει περιγραφή (έστω και στο πλαίσιο στιγμιότυπων) μέσα απ' το γήπεδο στην ΕΔΤ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x