Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός σερί στη Nova...

Η εξέλιξη-θρίλερ της αποψινής αναμέτρησης του Παναθηναϊκού στην Ισπανία κόντρα στη Μπαρτσελόνα είναι αυτό που θέλει η δημόσια τηλεόραση για τη σειρά πλέι-οφ της Ευρωλίγκα μπάσκετ...

Η εξέλιξη-θρίλερ της αποψινής αναμέτρησης του Παναθηναϊκού στην Ισπανία κόντρα στη Μπαρτσελόνα είναι αυτό που θέλει η δημόσια τηλεόραση για τη σειρά πλέι-οφ της Ευρωλίγκα μπάσκετ...

Οι τηλεθεάσεις «απογειώνονται» σε τέτοιες αναμετρήσεις πλέι-οφ, κάτι που αποτελεί ζητούμενο για το ελεύθερης εμβέλειας κανάλι ενόψει και της συνέχειας. Η σειρά των αγώνων του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα και του Ολυμπιακού με την Εφές περνάει τώρα στη Nova, η οποία θα μεταδώσει την Τετάρτη το βράδυ (10/4) την κόντρα των Πειραιωτών με τους Τούρκους απ' το ΣΕΦ.

Μάλιστα η Nova θα συνεχίσει και την Πέμπτη με το δεύτερο παιχνίδι του ΠαναθηναΪκού στην Ισπανία με τη Μπαρτσελόνα. Πλέον, η ΕΤ1 θα έχει μετάδοση την Παρασκευή με την δεύτερη αναμέτρηση, Ολυμπιακού-Εφές, για την οποία μάλιστα θα υπάρξει και pre game εκπομπή τριών τετάρτων.

Την ερχόμενη εβδομάδα, η ΕΤ1 θα δείξει το Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα απ' το ΟΑΚΑ και η Nova το Εφές-Ολυμπιακός απ' την Τουρκία. Αν υπάρξουν τέταρτα παιχνίδια, η Nova θα μεταδώσει το Εφές-Ολυμπιακός και η Nova το Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα, κάτι όμως που θα εξαρτηθεί απ' τις προηγούμενες τρείς κόντρες.

Κοντολογίς, οι σειρές μόλις ξεκίνησαν και Nova-ΕΡΤ μπήκαν και αυτές στη μάχη των «καυτών» αναμετρήσεων.


Ολυμπιακός-ΠΑΟ στο 1, «Λεπτό προς λεπτό» στο 4

Όπως γράψαμε και την Κυριακή, το κυριακάτικο ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού η Nova έκανε γνωστό ότι θα το μεταδώσει το Novasports 1. Το «Λεπτό προς λεπτό» με τη live μετάδοση της εξέλιξης όλων των αγώνων της Σούπερ Λίγκας θα το βγάλει το Novasports 4.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x