Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Ολυμπιακός-Πανιώνιος: Η τελευταία μετάδοση της ΔΤ!

Στις 19.15 του Σαββάτου θα γίνει η τελευταία live αθλητική μετάδοση της ΔΤ που στη συνέχεια (από μεθαύριο το πρωί) θα δώσει την «σκυτάλη» στη ΝΕΡΙΤ, την οποία περιμένει «καυτό» καοκαίρι λόγω Μουντιάλ

Η τελευταία μετάδοση της ΔΤ θα είναι το παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Πανιώνιο, για την Α1 μπάσκετ και αν οι πληροφορίες (αλλά και η ενημέρωση που έχουν οι εργαζόμενοι της ΔΤ) αποδειχτούν ακριβείς, ότι την Κυριακή στις 6 το πρωί θα μπει το λογότυπο της ΝΕΡΙΤ, η τελευταία θα κάνει πρεμιέρα (σε μαγνητοσκόπηση), στις 14.00 της Κυριακής, με τον ημιμαραθώνιο της Αθήνας και το βράδυ με την «Αθλητική Κυριακή».

Στη σύντομη ιστορία της ΔΤ μεταδόθηκαν αρκετοί αγώνες (σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ) που σημείωσαν υψηλές τηλεθεάσεις. Τα εκτός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και η ρεβάνς των «16», το Μάντσεστερ Γ.- Ολυμπιακός, οι αγώνες Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού και Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στο «Τοπ-16» της Ευρωλίγκα, οι αγώνες Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στην Α1 μπάσκετ, ο ημιτελικός «αιωνίων» στο Κύπελλο, οι αναμετρήσεις Ρεάλ Μ.- Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού-ΤΣΣΚΑ Μ. στα πλέι-οφ της Ευρωλίγκα μπάσκετ μπήκαν στην πρώτη «γραμμή» της τηλεθέασης. Πλάκα-πλάκα, δηλαδή, η ΔΤ πρόλαβε και έδειξε πέντε ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x