Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Ιακωβίδης: Όταν είχε βγάλει κραυγή αγωνίας μιλώντας στον Καπουτζίδη

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης συγκίνησε άπαντες μιλώντας για την απόφασή του να εγκαταλείψει λόγω έλλειψης στήριξης το όνειρό του. Κι όμως, δεν ήταν η πρώτη φορά.

Ένα ανθρώπινο ξέσπασμα, οι λυγμοί ενός γίγαντα μπροστά στην κάμερα, ήταν αρκετοί για να σηκώσουν κύμα συγκίνησης και συμπαράστασης του απλού κόσμου για τον Θοδωρή Ιακωβίδη, αφότου ανακοίνωσε πως είναι υποχρεωμένος να εγκαταλείψει το όνειρο της άρσης βαρών επειδή δεν αντέχει άλλο. Κι όμως, δεν ήταν η πρώτη φορά που εξέφραζε την αγωνία του και προανήγγειλε πως θα αποσυρθεί αφού η στήριξη από την πολιτεία ήταν μηδαμινή.

Αρκετές εβδομάδες πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο 30χρονος αθλητής είχε μιλήσει για τους προβληματισμούς του στον Γιώργο Καπουτζίδη και την ειδική εκπομπή της ΕΡΤ που σύστηνε στο κοινό τα μέλη της ελληνικής αποστολής.

«Χορτασμένος όχι, δεν θα σταματήσω. Η ώρα που φτάνει στο τέλος η άρση βαρών και όλη η διαδικασία, η προπόνηση, το άγχος, οι χαρές, τα ρεκόρ, οι φιλίες, οι πλάκες, θα μου λείψουν. Δεν είμαι έτοιμος να σταματήσω. Αν με ρωτήσει κάποιος θα του πω ότι μπορώ να το κάνω αυτό μέχρι να κλείσω τα μάτια μου. Αλλά με έχουν κουράσει οι συνθήκες και στη ζωή δεν υπάρχει μόνο η άρση βαρών. Θέλω να κάνω οικογένεια, να κάνω παιδάκια. Οι ανταγωνιστές μου έχουν τα πάντα από το κράτος τους, έχουν λυμένο το βιοποριστικό, ενώ εγώ αναγκάζομαι να αφήνω την προπόνηση στη μέση για να πάω να βγάλω το μεροκάματο», είχε δηλώσει τότε.

Αλλά ούτε και τότε άκουγε κανείς από τους υπεύθυνους…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x