Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Πέμπτη θέση για Μπούρμπου και Κυρίδου – Θα ψάξουν την πρόκριση στο ρεπεσάζ

Η Χριστίνα Μπούρμπου και η Μαρία Κυρίδου πλασαρίστηκαν πέμπτες στον πρώτο προκριματικό της δικώπου άνευ πηδαλιούχου, όμως θα έχουν δεύτερη ευκαιρία για τον ημιτελικό μέσω του ρεπεσάζ.

Μπορεί ο πρώτος προκριματικός της δικώπου άνευ πηδαλιούχου να μην πήγε και τόσο καλά για το ελληνικό δίδυμο της Χριστίνας Μπούρμπου και της Μαρίας Κυρίδου, αφού τερμάτισαν στην πέμπτη θέση της σειράς, ωστόσο οι 20χρονες αθλήτριες έχουν ακόμα ελπίδα για τον ημιτελικό.

Πιο συγκεκριμένα, οι ταλαντούχες Ελληνίδες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο μέσω του ρεπεσάζ, ελπίζοντας ότι εκεί θα δώσουν τα πάντα για να πετύχουν τον στόχο τους, στην πρώτη τους παρουσία σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μάλιστα, μετά τον πρωινό αγώνα, η Μαρία Κυρίδου ανέφερε ότι: «Ξεκινήσαμε την κούρσα δυνατά να δούμε που θα είμαστε με τα υπόλοιπα πληρώματα. Πιέσαμε όσο περισσότερο μπορούσαμε στο πρώτο μισό της κούρσας, ύστερα όμως δεν δώσαμε το 100% γιατί θέλαμε να κρατήσουμε δυνάμεις για αύριο και ελπίζουμε για το καλύτερο. Ότι υπήρχε λίγο άγχος υπήρχε. Εγώ προσωπικά το διαχειρίστηκα καλά το άγχος μου.

Πιστεύω πιο πολύ ήταν ότι δεν είχαμε συνεννοηθεί πως θα διαχειριστούμε τη κούρσα, μάλλον το είχαμε συνεννοηθεί, αλλά δεν βγήκε ακριβώς το ίδιο, οπότε εντάξει πάμε αύριο να πετύχουμε το 100% κι ό,τι καλύτερο. Είμαι αισιόδοξη. Το πλάνο για την κούρσα είναι καλό, απλά αυτό που ξεκινήσαμε σήμερα θα το πάμε ως το τέλος».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x