Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο ελληνικός απολογισμός της Παρασκευής (23/7)

Διαβάστε τον απολογισμό από την παρουσία των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο κατά τη διάρκεια της Παρασκευής (23/7).

Εξαιρετικά κύλησε η Παρασκευή (23/7) για την ελληνική εκπροσώπηση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Αρχικά, οι Στέφανος Ντούσκος και Αννέτα Κυρίδου εξασφάλισαν την απευθείας παρουσία τους στα προημιτελικά του μονού σκιφ. Ο Έλληνας αθλητής τερμάτισε πρώτος στη δεύτερη προκριματική σειρά του μονού σκιφ ανδρών με χρόνο 6:59.49, με την Κυρίδου να τερματίζει τρίτη στην αντίστοιχη των γυναικών με 7:54.28. Να σημειωθεί ότι οι προημιτελικοί θα διεξαχθούν την Κυριακή (25/7).

Επίσης, την Παρασκευή η Ευαγγελία Ψάρρα κατέλαβε την 44η θέση στον γύρο κατάταξης του ατομικού γυναικών στην τοξοβολία με 630 βαθμούς. Έτσι, την προσεχή Πέμπτη (29/7) θα αντιμετωπίσει στη φάση των «64» την Τσία-Εν Λιν, η οποία τερμάτισε 21η στο γύρο κατάταξης με 651 βαθμούς. Ταυτόχρονα, με τη συμμετοχή της αυτή, η 47χρονη τοξοβόλος μπήκε στο «κλαμπ» με τους Έλληνες αθλητές με τις περισσότερες παρουσίες σε Ολυμπιακούς Αγώνες, το οποίο συνέθεταν η σκοποβόλος Άγη Κασούμη και ο ιστιοπλόος Τάσος Μπουντούρης, αμφότεροι με έξι συμμετοχές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x