Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

«Φουλ» για μετάλλιο ο Νικολαΐδης!

Η πορεία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη προς την κατάκτηση ενός μεταλλίου συνεχίζεται. Επικράτησε με 5-4 του Μαροκινού, Αμπντελκαντέρ Ζρουρί, παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά της κατηγορίας +80 κιλών του τάεκβοντο. Ο αργυρός ολυμπιονίκης της Αθήνας ξεκίνησε ιδανικά στον πρώτο γύρο, παίρνοντας δύο σημεία, ενώ ο Μαροκινός χρεώθηκε με ποινή ενός βαθμού. Ωστόσο, ο Έλληνας αθλητής είδε τον αντίπαλο του να μειώνει σε 2-1 στον δεύτερο γύρο. Στον τρίτο γύρο έγινε μεγάλη «μάχη», με τον Νικολαΐδη να επικρατεί 5-4 στα σημεία. Στις 12:30 ο μεγάλος ημιτελικός για τον πρωταθλητή Ευρώπης, κόντρα στον Νιγηριανό, Γιαγκαζιέ Τσίκα Τσουκουμέριε.

Η πορεία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη προς την κατάκτηση ενός μεταλλίου συνεχίζεται. Επικράτησε με 5-4 του Μαροκινού, Αμπντελκαντέρ Ζρουρί, παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά της κατηγορίας +80 κιλών του τάεκβοντο. Ο αργυρός ολυμπιονίκης της Αθήνας ξεκίνησε ιδανικά στον πρώτο γύρο, παίρνοντας δύο σημεία, ενώ ο Μαροκινός χρεώθηκε με ποινή ενός βαθμού.

Ωστόσο, ο Έλληνας αθλητής είδε τον αντίπαλο του να μειώνει σε 2-1 στον δεύτερο γύρο. Στον τρίτο γύρο έγινε μεγάλη «μάχη», με τον Νικολαΐδη να επικρατεί 5-4 στα σημεία. Νωρίτερα είχε αποκλείσει τον Αρμάν Τσιλμάνοφ από το Καζακστάν με 4-3. Στις 12:30 ο μεγάλος ημιτελικός για τον πρωταθλητή Ευρώπης, κόντρα στον Νιγηριανό, Γιαγκαζιέ Τσίκα Τσουκουμέριε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x