Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Οριστικά εκτός Ολυμπιακών ο Λόχτι: «Στους επόμενους αγώνες θα είμαι 40, ποιος ξέρει...»

Ο κάτοχος δώδεκα ολυμπιακών μεταλλίων Ράιαν Λόχτι δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για το Τόκιο -και μαζί την εξιλέωση για όσα έγιναν στο Ρίο.

Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο έμεινε ο Ράιαν Λόχτι.

Ο κάτοχος δώδεκα ολυμπιακών μεταλλίων δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τους πέμπτους του Ολυμπιακούς Αγώνες μέσω του προολυμπιακού, όπου κατέλαβε την έβδομη θέση στα 200μ. μεικτή ατομική, αγώνισμα στο οποίο διατηρεί το Παγκόσμιο ρεκόρ (1:54.00) από το 2011. Τα δύο ολυμπιακά εισιτήρια πήγαν στους Μάικλ Άντριου και Τσέις Κάλις.

«Απογοήτευσα τους πάντες», ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις του ο θρυλικός κολυμβητής, που φαίνεται πως ήθελε να «εξιλεωθεί» για όσα έγιναν στο Ρίο.

Παρά την απογοήτευση, όμως, δεν χάνει την ελπίδα του για τη συμμετοχή σε μια ακόμα μεγάλη διοργάνωση: «Δεν είναι ακόμα το τέλος του δρόμου. Υπάρχουν πολλά περισσότερα που θέλω να καταφέρω για την κολύμβηση. Είτε μέσα στην πισίνα, είτε εκτός, θέλω να κάνω την κολύμβηση σπουδαιότερη.

Θέλω ακόμα να αγωνίζομαι, αλλά δεν ξέρω αν θα συμμετέχω στο επόμενο προολυμπιακό. Θα είμαι 40 ετών. Θα είναι ακραίο, αλλά θα δούμε. Όλα μπορούν να συμβούν. Μπορεί να νιώθω νεότερος, να επιστρέψω και να είμαι πιο δυνατός από πριν, ποιος ξέρει
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x