Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

«Εκτοξεύτηκε» στο Instagram ο Ιακωβίδης

Τεράστια είναι η αγάπη του κόσμου στο πρόσωπο του Θοδωρή Ιακωβίδη, ο οποίος συγκίνησε με την αποκάλυψη πως προτίθεται να αφήσει την άρση βαρών λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Τεράστια απήχηση γνωρίζουν τις τελευταίες ώρες τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Θοδωρή Ιακωβίδη.

Ο Έλληνας πρωταθλητής στην άρση βαρών συγκίνησε όλη την Ελλάδα, όταν έκανε κατάθεση ψυχής μετά τον αγώνα του στα 96 κ. στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και αποκάλυψε πως αποσύρεται από την ενεργό δράση λόγω τεράστιων δυσκολιών που αντιμετωπίζει σε οικονομικό επίπεδο.

Από την πρώτη στιγμή, ο κόσμος στα social media (ο απλός κόσμος και οι διάσημοι) κινητοποιήθηκαν, δημιουργώντας μία «καμπάνια» για να μετατρέψουν σε… influencer τον Ιακωβίδη και να μπορέσει να αποκτήσει τους χορηγούς που χρειάζεται για να συνεχίσει την προσπάθειά του, με φόντο του Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα πως κάποια στιγμή το προφίλ του αθλητή του Παναθηναϊκού είχε περί τους 6 χιλιάδες ακόλουθους και σήμερα το πρωί, 24 ώρες μετά τη συγκινητική δήλωσή του, έχει ξεπεράσει τους 110.000!

Εντωμεταξύ, παραμένει άγνωστο ακόμα αν ο Έλληνας πρωταθλητής θα παραμείνει στο άθλημα, αλλά ο Πύρρος Δήμας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ αποκάλυψε πως από τον Σεπτέμβριο θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να αναλάβει την εθνική ομάδα Άρσης Βαρών και θα επικοινωνήσει με τον αθλητή για να μπορέσει να τον μεταπείσει και να συνεχίσει για να καταφέρει να βρεθεί στη Γαλλία σε 3 χρόνια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x