Βαγγέλης Νεραντζιάς

Όταν δεν εξαρτάται από σένα…

Οι δηλώσεις του Σάντσεθ που άνοιξαν τη… πόρτα και το κεφάλαιο προσφοράς του στον Παναθηναϊκό. Γράφει ο Βαγγέλης Νεραντζιάς

Όπως είναι γνωστό στο ποδόσφαιρο όλοι παίκτες δεν «κολλάνε» σε όλες τις ομάδες και αυτό δεν έχει να κάνει πάντα με την ποιότητα του ποδοσφαιριστή. Ο Σάντσεθ στη προκειμένη περίπτωση είναι ένας αμυντικός με σπουδαίες παραστάσεις στο τοπ επίπεδο, αλλά η αλήθεια είναι ότι τη τρέχουσα σεζόν δεν έκανε τη διαφορά στο κέντρο της άμυνας του τριφυλλιού.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός έχει τη βάσιμη δικαιολογία ότι έμεινε εκτός για αρκετό καιρό λόγω τραυματισμού και αυτό είναι μια πραγματικότητα. Ωστόσο, ακόμη και στο διάστημα που πήρε παιχνίδια στα πόδια του έβγαζε μια «άνοστη» γεύση με την απόδοση του και ένα γενικό ξενέρωμα με όλη τη συμπεριφορά του.

Κανείς δεν ισχυρίζεται ότι ο άνθρωπος δεν είναι επαγγελματίας, αλλά μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι ο 29χρονος αμυντικός δεν ενσωματώθηκε στην ομάδα στον απαραίτητο βαθμό, κάτι που για παράδειγμα έκανε με το… καλημέρα ο Μολέδο, η σταδιακά ο Τελάντερ.

Συνυπολογίζοντας ότι ο Ισπανός στόπερ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος στην άμυνα και συγκρίνοντας τον με τους υπόλοιπους παίκτες σε αυτή τη θέση, αν πραγματικά υπάρχει πρόταση το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός ίσως θα πράξει σωστά αν τον παραχωρήσει. Προς αυτή τη κατεύθυνση άλλωστε είναι και η απάντηση που ο έδωσε ο Σάντσεθ μιλώντας στη Nova για το μέλλον του: «Είναι ορισμένα πράγματα, τα οποία εγώ δεν μπορώ να ελέγξω. Αν θα συνεχίσω ή όχι δεν εξαρτάται από εμένα», τόνισε και απέφυγε διακριτικά να αναφέρει ποια είναι τα δικά του θέλω…

Από όσα μας έχει διδάξει το παρελθόν το συμπέρασμα που προκύπτει από όσα είπε σήμερα ο παίκτης, είναι ότι στο μυαλό του είναι πρώτα η επιστροφή στην Ισπανία και φαίνεται ξεκάθαρα ότι στην Ελλάδα δεν βρήκε τα πράγματα όπως τα περίμενε. Αυτό δείχνει τουλάχιστον όταν πετάει το μπαλάκι, αντί να ξεκαθαρίζει ότι θέλει να μείνει στην ομάδα.

Σε αυτές τις περιπτώσεις το καλύτερο είναι το «διαζύγιο» και με τα τωρινά δεδομένα στην σχέση Παναθηναϊκού-Σάντσεθ δείχνει η καλύτερη προοπτική. Όμως επειδή τα δεδομένα μερικές φορές αλλάζουν μέσα από τα παιχνίδια καλό θα είναι να περιμένουμε το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x