Ελλάδα

Παίρνει θέση στην Εθνική ο Καραγκούνης

Σε πολύ καλό δρόμο οι συζητήσεις της ΕΠΟ με τον Γ.Καραγκούνη για να αναλάβει πόστο στην Εθνική, σύμφωνα με πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Σε άριστο κλίμα η σημερινή συνάντηση με τον Γιώργο Σαρρή.

Στο πλευρό της Εθνικής, αλλά όχι πλέον σαν ποδοσφαιριστής, φαίνεται πως θα επανέλθει μετά από ένα μικρό διάλειμμα ο Γιώργος Καραγκούνης, σύμφωνα με πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Οι φήμες περί ανάληψης πόστου στο ελληνικό συγκρότημα υπήρχαν εδώ και καιρό, αλλά τις τελευταίες ημέρες οι συζητήσεις μεταξύ του «τυπάρα» και της ομοσπονδίας εντάθηκαν και πλέον είναι σε πολύ καλό δρόμο.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για συμφωνία προ των πυλών και το θέμα θα τεθεί επί τάπητος στο αυριανό ΔΣ της ΕΠΟ. Αν όλα πάνε καλά, ο Γιώργος Καραγκούνης θα ενεργοποιηθεί άμεσα και θα είναι δίπλα στην Εθνική από τα δύο επόμενα ματς των προκριματικών του Euro 2016 τον Οκτώβριο.

Όσο για τον ακριβή ρόλο του, δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμη. Θα πρόκειται για κάτι μεταξύ τιμ μάνατζερ και τεχνικού διευθυντή, έχοντας το ρόλο του συνδέσμου μεταξύ των παικτών και του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού, Κλαούντιο Ρανιέρι.

Τα είπαν Σαρρής-Καραγκούνης

Ραντεβού με τον Γιώργο Καραγκούνη είχε σήμερα ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής γεγονός που ενισχύει την πιθανότητα ο ρέκορντμαν συμμετοχών στο αντιπροσωπευτικό μας συγκροτήματος να αναλάβει ενεργό ρόλο στην Εθνική Ανδρών, αλλά και στα υπόλοιπα κλιμάκια της «γαλανόλευκης».

«Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής είχε σήμερα συνάντηση με τον Γιώργο Καραγκούνη, με τον οποίο συζήτησε το ενδεχόμενο συνεργασίας του τελευταίου με την Εθνική Ομάδα Ανδρών. Η συνάντηση έγινε σε άριστο κλίμα μετά και την συζήτηση που είχε ο εμβληματικός αρχηγός της Εθνικής Ανδρών με τον κ. Κλάουντιο Ρανιέρι», όπως ενημέρωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x