sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Σπάει τα κοντέρ ο Γερεμέγεφ: Τέσσερα γκολ σε τρεις συμμετοχές και… 73' με τον Παναθηναϊκό!

Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ έχει καταφέρει να… βάλει σφραγίδα με τις επιδόσεις του και να δώσει παράλληλα τέσσερις βαθμούς στον Παναθηναϊκό, ερχόμενος από τον πάγκο!

Σε… κατά συρροή σκόρερ εξελίσσεται ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, προσφέροντας παράλληλα πολύτιμες λύσεις, αλλά και γκολ-βαθμούς στον Παναθηναϊκό.

Και όλα αυτά, ερχόμενος πάντοτε από τον πάγκο καθώς επίσης και μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, όπως επιβεβαιώθηκε και σήμερα στο Πανθεσσαλικό στάδιο, μετά το 3-0 της ομάδας του επί του Βόλου

Εκεί όπου ο Σουηδός σέντερ φορ «έγραψε» άλλα δύο τέρματα, μέσα σε 33’ για να βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στο πολύτιμο αλλά και αναγκαίο ταυτόχρονα «τρίποντο» του «τριφυλλιού»!





Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Γερεμέγεφ κάνει κάτι ανάλογο. Αντιθέτως, ο 30χρονος επιθετικός είχε φροντίσει να στείλει μήνυμα από το ντεμπούτο του κιόλας. Απέναντι στον ΠΑΟΚ, όταν από τη σέντρα του Μλαντένοβιτς, με κεφαλιά πέτυχε το 2-2 και χάρισε στον Παναθηναϊκό έναν βαθμό…



Για να ακολουθήσει ένα ακόμα γκολ του Γερεμέγεφ, ξανά στις καθυστερήσεις, αλλά αυτή την φορά χωρίς «αντίκτυπο», αφού η ομάδα του νικούσε ήδη τον Ατρόμητο. Ωστόσο, με το πλασέ του «σφράγισε» το παιχνίδι και το τελικό 5-0.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x