sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Έχασε και η Ρεάλ: Ο Παναθηναϊκός και οι υπόλοιπες ομάδες που έχουν μείνει αήττητες στην Ευρώπη

Η Ρεάλ Μαδρίτης βγήκε από τη λίστα των αήττητων, φέτος, ομάδων στην Ευρώπη και το sport-fm.gr σας θυμίζει τις πέντε που συνεχίζουν -ανάμεσά τους, ο Παναθηναϊκός και ομάδα-έκπληξη από την Κύπρο!

Μετά και τη χθεσινοβραδινή ήττα της Ρεάλ από τη Βαγιεκάνο, ακόμα μια ομάδα αποχώρησε από το κλειστό γκρουπ των αήττητων ομάδων στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Οι Μαδριλένοι γνώρισαν την πρώτη τους φετινή ήττα, αφήνοντας τον Παναθηναϊκό και άλλες τέσσερις ομάδες μόνες στη σχετική λίστα!

Πάμε να τις δούμε:

Παναθηναϊκός


Η αρμάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς κάνει εκπληκτική σεζόν, μετρώντας, σε 11 αγώνες, δέκα νίκες και μία ισοπαλία, αυτή με τον «αιώνιο» αντίπαλο Ολυμπιακό, στο κυριακάτικο ντέρμπι που μας πέρασε. Οι «πράσινοι» θα ταξιδέψουν αύριο (Τετάρτη, 8/11) στο Αγρίνιο για να αντιμετωπίσουν τον Παναιτωλικό και την Κυριακή φιλοξενούν τον Ατρόμητο με μοναδικό στόχο να… κρατηθούν στη λίστα μέχρι και την έναρξη του Μουντιάλ.

Νάπολι


Η Νάπολι δείχνει άπιαστη τη φετινή χρονιά σε Ιταλία και Ευρώπη. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι μετράει έντεκα νίκες και δύο ισοπαλίες στη Serie A. Ακολουθούν τα ματς με Έμπολι και Ουντινέζε εντός έδρας μέχρι και τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Να σημειώσουμε ότι μέχρι και την προηγούμενη αγωνιστική σε αυτή την κατηγορία ήταν και η Αταλάντα, με τις δυο ομάδες να βρίσκονται αντιμέτωπες και τους «παρτενοπέι» να φεύγουν νικητές και με ανατροπή μάλιστα.

Παρί Σεν Ζερμέν


Τα τελευταία χρόνια δεν έχει αντίπαλο στη Γαλλία η ομάδα του Παρισιού. Οι μονάδες που έχουν στο δυναμικό τους οι Παριζιάνοι δημιουργούν μια τρομακτική ομάδα που δύσκολα μπορεί να αντιμετωπιστεί. Η ομάδα των πολλών αστέρων μετράει φέτος σε 14 αγώνες 12 νίκες και 2 ισοπαλίες. Από την πλευρά της η Παρί μέχρι τη διακοπή έχει μόνο ένα παιχνίδι την ερχόμενη Κυριακή με αντίπαλο την Οσέρ.

Μπενφίκα


Η Μπενφίκα του δικού μας Οδυσσέα Βλαχοδήμου είναι μια ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα που βρίσκεται στη λίστα. Οι «αετοί» της Λισαβόνας κάνουν εξαιρετική σεζόν, παραμένοντας αήττητοι για 12 αγώνες με 11 νίκες και μία ισοπαλία με τη Βιτόρια Γκιμαράες με σκορ 0-0.

Πάφος


Τέλος, ταξιδεύουμε στο νησί της Αφροδίτης, όπου εκεί έχουμε και μια τεράστια έκπληξη. Η ομάδα της Πάφου με μπροστάρη τον Ζάιρο (πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και του ΠΑΣ) οδηγεί την κούρσα του κυπριακού πρωταθλήματος, μετρώντας 8 νίκες και 2 ισοπαλίες. Ακολουθούν τα παιχνίδια με Ανόρθωση και Άρη Λεμεσού για τους Παφίτες σε ένα πρωτάθλημα που δεν θα διακοπεί λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ντνίμπρο και Σακτάρ Ντόνετσκ από την Ουκρανία είναι δύο ακόμη ομάδες που παραμένουν χωρίς ήττα, όπως και ο Ερυθρός Αστέρας στη Σερβία και η Γκλεντοράν από την Βόρεια Ιρλανδία.

Επιμέλεια: Παπαδόπουλος Δανιήλ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x