sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Βαλ' τους να παίξουν: Οι ενδεκάδες Παναθηναϊκού & Ολυμπιακού με ΟΛΕΣ τις μεταγραφές τους μέσα!

Το sport-fm.gr καταγράφει πώς θα παρατάσσονταν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στο κυριακάτικο ντέρμπι εάν έμπαιναν ενδεκάδα όλες οι χειμερινές τους μεταγραφές.

Η χειμερινή μεταγραφική περιόδος ολοκληρώθηκε για τις ομάδες της Stoiximan Super League, με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό να είναι ξεκάθαρα οι πιο δραστήριοι εκ των διεκδικητών του τίτλου όσον αφορά την ενίσχυσή τους.

Συνολικά σε 13 μεταγραφές προχώρησαν οι δύο αιώνιοι αντίπαλοι, με πέντε να πραγματοποιούνται από πλευράς «τριφυλλιού» και... οκτώ από τους Πειραιώτες!

Εξέλιξη πιθανότατα λογική, από τη στιγμή που οι δύο ομάδες άλλαξαν και προπονητή τον Δεκέμβριο,την ώρα που ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, έκαναν από μία μόλις μεταγραφή.

Το επερχόμενο ντέρμπι της Λεωφόρου λοιπόν βρίσκει Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό ενιχυμένους και το sport-fm.gr έβαλε κάτω τα δεδομένα, παρουσιάζοντας πώς θα παρατάσσονταν εάν Φατίχ Τερίμ και Κάρλος Καρβαλιάλ αντίστοιχα αποφάσιζαν να χρησιμοποιήσουν ΟΛΟΥΣ τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές!

Ήδη στην «πράσινη» εξίσωση


Είναι γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός ξεμπέρδεψε πιο νωρίς με τις μεταγραφές του, έτσι ήδη όλοι οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν τον Ιανουάριο έχουν ντεμπουτάρει με το τριφύλλι στο στήθος.

Ο δε Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι δείχνει να έχει από τώρα την προτίμηση του Τερίμ αντί του Λοντίγκιν, συνεπώς θα μπει όπως και να ΄χει στη βασική μας ενδεκάδα.

Κάποιος μπακ δεν αποκτήθηκε έτσι, στα άκρα της άμυνας θα επιλέγονταν Κώτσιρας και πιθανότατα ο Χουάνκαρ, ωστόσο στο κέντρο της θα είχαμε... φρέσκο πράμα.

Ήδη έχουν αγωνιστεί μαζί οι Σαμέτ Ακαϊντίν και Βίτορ Ούγκο, συνεπώς η επιλογή τους δεν θα αποτελούσε δα και έκπληξη.



Στα χαφ, ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς είναι κλεισμένος αλλά για το καλοκαίρι, έτσι Τσέριν και Αράο παραμένουν στην εξίσωση. Μπροστά τους, ωστόσο, δεσπόζει ο πιο λαμπερός νεοφερμένος της ομάδας.

Ο λόγος φυσικά για τον Τάσο Μπακασέτα, που έχει ανοίξει ήδη και λογαριασμό, σκοράροντας στην Τούμπα.

Ποιες θέσεις μένουν; Αυτές σε κορυφή και άκρα της επίθεσης, με τον Γερεμέγεφ να παίζει εννιάρι, τον Μπερνάρ να πηγαίνει στα αριστερά και τον Δημήτρη Λημνιό στα δεξιά, με τον Έλληνα εξτρέμ να αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Γενάρη που θα βάλουμε στο αρχικό σχήμα.

Συνοψίζοντας, η επιλογή του Λημνιού είναι πιθανότατα η πιο τραβηγμένη, για την ώρα, με τους υπόλοιπους τέσσερις ποδοσφαιριστές να έχουν μπει ήδη στην «πράσινη» εξίσωση.

Απόντες στα άκρα της επίθεσης


Με τον Ολυμπιακό να κλείνει δύο μεταγραφές στο... παρα πέντε και να φτάνει τις οκτώ συνολικά, είναι σαφές πως υπάρχει περισσότερη δουλειά.

Ξεκαθαρίζουμε αρχικά ότι ελέω τραυματισμού, δεν θα χρησιμοποιήσουμε στην ενδεκάδα τον Ζέλσον Μαρτίνς, ο οποίος αποτελούσε ήδη βασική επιλογή του Καρβαλιάλ ωστόσο για την ώρα είναι στα... πιτς. Επίσης εκτός μάχης αλλά για διαφορετικό λόγο ο Ζοβάνε Καμπράλ, που βρίσκεται στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με την εθνική ομάδα του Πράσινου Ακρωτηρίου.

Αμετακίνητος, προφανώς, κάτω από τα δοκάρια ο Πασχαλάκης και στα άκρα της άμυνας οι Ροντινέι και Ορτέγκα, ωστόσο στα στόπερ θα είχαμε αλλαγές.

Ο Νταβίντ Κάρμο έχει πάρει εδώ και λίγο καιρό γεύση από Ελλάδα, ωστόσο ο Ρούμπεν Βέζο θα έπρεπε να πέσει με τα μούτρα στα βαθιά παίρνοντας θέση δίπλα στον συμπατριώτη του. Εναλλακτική θα μπορούσε να αποτελέσει ο Νέλσον Άμπι, που βέβαια δύναται να μπει και ως αλλαγή...



Αλλαγές προσώπων και στον άξονα, με Τσικίνιο και Αντρέ Όρτα να παίρνουν θέση δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη πορτογαλική αύρα στην ενδεκάδα του Καρβαλιάλ!

Όσον αφορά στην τριάδα πίσω από τον φορ, εκεί θα πάμε στις επιλογές που βλέπαμε και προ μεταγραφών, λόγω των προαναφερθέντων απουσιών των Καμπράλ και Μαρτίνς. Nothing to see here, λοιπόν, με Ποντένσε, Φορτούνη και Μασούρα να παίρνουν φανέλα βασικού.

Στην κορυφή της επίθεσης βέβαια, θα βρεθεί ο Φραν Ναβάρο, που έχοντας αποκτηθεί από τέλη Δεκεμβρίου δεν μοιάζει και τόσο με χειμερινή μεταγραφή! Το μαρτυρούν και οι αριθμοί, με τον Ισπανό να έχει τρία γκολ και μία ασίστ σε επτά συμμετοχές...

Εν κατακλείδι, ο Ολυμπιακός θα ήταν άλλη ομάδα με 7/11 νέα πρόσωπα, όμως οι απουσίες των εξτρέμ περιορίζει τους νεοφερμένους σε πέντε, όπως άλλωστε και στον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Οι ενδεκάδες με όλες τις μεταγραφές

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x