sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Το… one Ντέλιας σόου, η τρικυμία και η ανάγκη για ενίσχυση: Τα 5 σημεία από το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Το sport-fm.gr στέκεται σε πέντε σημεία από το θριαμβευτικό 3-0 του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-0 του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο και έμεινε ζωντανός στο κυνήγι του τίτλου, κάνοντας το 2/2 ενάντια στους «πράσινους» μέσα σε λίγες ημέρες – μετά και το 2-0 για το Κύπελλο στην Τούμπα.

Η μυθική εμφάνιση του Κωνσταντέλια, η μεταγραφική ενίσχυση που χρειάζονται οι «πράσινοι», η κούρσα του τίτλου και όχι μόνο, στα πέντε σημεία που κράτησε το sport-fm.gr από το ντέρμπι της Λεωφόρου.

One… Ντέλιας σόου: Τρία γκολ για τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι, όλα με κοινό παρονομαστή τον Γιάννη Κωνσταντέλια. Ο... θαυματουργός πιτσιρικάς του «Δικεφάλου του Βορρά» είχε δείξει από νωρίς στο ματς τις διαθέσεις του και τελικά στο 44’ η επιμονή του έφερε το 1-0 με το απίθανο αυτογκόλ του Ρούμπεν – μετά την επέμβαση του Μπρινιόλι στο σουτ του 19χρονου μεσοεπιθετικού. Στο δεύτερο μέρος, πρώτα έστρωσε το 2-0 στον Ζίβκοβιτς και εν συνεχεία πέτυχε το παρθενικό του γκολ ως επαγγελματίας με ωραίο διαγώνιο σουτ, κλείνοντας από το 52’ μία απίστευτη εμφάνιση! Ο... Ντέλιας έπεισε και τους πιο δύσπιστους.



Άμυνα σε... τρικυμία: Πέραν του Κωνσταντέλια, ο έτερος κοινός παρονομαστής στα γκολ του ΠΑΟΚ ήταν οι κάκιστες αμυντικές αντιδράσεις των παικτών του Παναθηναϊκού. Στο 1-0, τρεις (!) παίκτες του «τριφυλλιού» δεν κατάφεραν να απομακρύνουν την μπάλα, η οποία κατέληξε στα δίχτυα με τρόπο... κωμικό μετά από κόντρα στον άτυχο Ρούμπεν. Στο 2-0, είναι σαφές ότι οι Θεσσαλονικείς έκρυψαν την μπάλα, όμως το γεγονός ότι ο Ζίβκοβιτς βρίσκεται... απελπιστικά μόνος του στα αριστερά πιθανότατα ανέβασε το αίμα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο κεφάλι! Όσο για το 3-0; Λόμπα πάνω στη γραμμή του άουτ και εν συνεχεία κακύ απομάκρυνση από δύο αμυντικούς, που... σέρβιραν στον Κωνσταντέλια το γκολ.

«Πράσινη» ανάγκη για ενίσχυση: Ο Παναθηναϊκός έκανε εξωπραγματικό ξεκίνημα στη σεζόν όπως ήτανν σαφές πως υπολειπόταν βάθους στο ρόστερ και η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου αναμενόταν με ενδιαφέρον. Ο Πούχατς ήρθε γρήγορα, ο Κλέινχεϊσλερ έχει γίνει μέλος του «τριφυλλιού» αλλά ακόμη δεν έχει έρθει η ώρα του, ενώ οι κυπελλούχοι εξακολουθούν να ψάχνουν για εξτρέμ αλλά και έναν ακόμη παίκτη για τη μεσαία γραμμή, με την ανάγκη για ακραίο επιθετικό να είναι πολύ μεγάλη – ειδικά όσο κάνει... χαμηλές πτήσεις ο Βέρμπιτς.



Φωτιά στην κούρσα του τίτλου: Η ΑΕΚ πέρασε δια πυρός και σιδήρου από τη Νίκαια, ο Ολυμπιακός κόλλησε στο Περιστέρι και εντέλει όλοι οι διεκδικητές του τίτλου βρίσκονται σε απόσταση έξι, μόλις, βαθμών! Το μεγάλο προβάδισμα που είχε πάρει ο Παναθηναϊκός έχει φτάσει πλέον στο μίνιμουμ του ενός βαθμού, με την Ένωση να ακολουθεί στο -1 και Θεσσαλονικείς-Πειραιώτες να απέχουν έξι βαθμούς από την κορυφή. Οι διαφορές όλο και μικραίνουν, η κούρσα του τίτλου έχει πάρει... φωτιά και τα playoffs αναμένονται συγκλονιστικά!

Παναθηναϊκή βραδιά με Σισέ και Μπεργκ: Είναι σαφές ότι η βαριά ήττα επισκίασε όλα τα άλλα, όμως οι φίλοι του Παναθηναϊκού είχαν σε κάθε περίπτωση την ευκαιρία να αποθεώσουν από κοντά δύο πρόσφατες δόξες του συλλόγου. Τζιμπρίλ Σισέ και Μάρκους Μπεργκ βρέθηκαν στη Λεωφόρο και βραβεύτηκαν στο ημίχρονο από την «πράσινη» ΠΑΕ, σε μία... Παναθηναϊκή βραδιά που εντέλει πήρε άλλη τροπή λόγω του αποτελέσματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x