Γιώργος Ζαχαριάδης

ΠΑΟΚ: Ο,τι απέμεινε για να σώσει τα προσχήματα

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο www.sport-fm.gr για ένα σύντομο οδηγό επιβίωςης του Γιώργου Γεωργιάδη και το φινάλε στην κανονική περίοδο.

Μια σπουδαία... ανοησία θα προκύψει για τον ΠΑΟΚ του Γεωργιάδη, αν τυχόν δεν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και αντιμετωπίσει τους αγώνες που απομένουν, μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου, ως μια μικρή αγγαρεία.

Του Γιώργου Ζαχαριάδη
zahariadis@sday.gr


Δεν φαίνεται να υπάρχει αυτή η λογική και ουσιαστικά δεν του επιτρέπεται, αφού ο ίδιος άνθρωπος ήταν και πέρσι στην ίδια θέση και καθοδηγούσε την ομάδα προς την κορυφή των πλέι-οφ.

Σε εκείνη την απόφαση για την αφαίρεση βαθμών, που στοίχισε στην ομάδα το καλύτερο δυνατό, κάποιοι ξέχασαν ότι εσφαξαν έναν κρίσιμο βαθμό με την ήττα στη Λειβαδιά. Αν τον είχαν στην εκκίνηση των πλέι οφ, δεν αποκλείεται να ήταν διαφορετικά τα πράγματα.

Φτάνουμε λοιπόν στους αγώνες, στην Κέρκυρα, με τον ΠΑΣ, με τον Λεβαδειακό και τη Νέα Σμύρνη για να κλείσουμε μια από τις πιο περίεργες χρονιές και δεν υπάρχει κανένας λόγος για υποχώρηση. Αντιθέτως, τώρα είναι που θα πρέπει να αποδώσει όποια δουλειά γίνεται με τον προπονητή των πλέι οφ και να διαπιστώσουμε αν ο νέος τρόπος παιχνιδιού αξίζει τον κόπο. Αν μπορεί να οδηγήσει στο τέλος, στην κορυφή.

Πως αλλιώς θα σώσει τα προσχήματα αυτή η ομάδα, που αρχικά γέμισε με αισιοδοξία και υποσχέσεις πολύ κόσμο, αλλά, το πλοίο τελικά έμπαζε και δεν προχώρησε με την ίδια ταχύτητα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x