Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Περιμένει Μήτρογλου για Μάντσεστερ Γ.-Ολυμπιακό!

Πιθανό είναι να δούμε και να ακούσουμε τον Κώστα Μήτρογλου στο πλαίσιο της μετάδοσης, απ' τη Nova, της ρεβάνς Μάντσεστερ Γ.- Ολυμπιακού την ερχόμενη Τετάρτη, για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αν ο Μήτρογλου μπορέσει να παρκολουθήσει τον μεγάλο αγώνα, τότε θα μιλήσει και στο συνδρομητικό, θα σχολιάσει την προσπάθεια του Ολυμπιακού να περάσει στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της ΟΥΕΦΑ.

Ο Μήτρογλου είναι αυτονόητο πως αποτελεί το (ρεπορταζιακό) ...φιλέτο στον αγώνα που θα δώσει ο Ολυμπιακός στην Αγγλία. Σε μία μετάδοση απ' το συνδρομητικό (θυμίζουμε ότι παράλληλα θα την έχει και η ΔΤ) ετοιμάζει πολλά πράγματα, τόσο για την μέρα του αγώνα και τις εκπομπές, οι οποίες θα βγουν από νωρίς το απόγευμα, όσο και για την προηγουμένη (Τρίτη) με τις συνεντεύξεις Τύπου Μάντσεστερ Γ. και Ολυμπιακού.

Σε ότι αφορά στην ΔΤ, την Τετάρτη θα ξεκινήσει την pre game εκπομπή απ' τις 20.15 και αμέσως μετά τον αγώνα του Μάντσεστερ θα έχει το «γ' ημίχρονο» και εκτεταμένα (μαγνητοσκοπημένα) στιγμιότυπα από μία άλλη ρεβάνς, το Ντόρμουντ-Ζενίτ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x