Γαλλία

Πλειστηριασμός για Μπελχαντά

Άτυπο… πλειστηριασμό ξεκίνησε ο πρόεδρος της Μονπελιέ, Λουί Νικολέν, προκειμένου να συναινέσει στην παραχώρηση του Γιούν Μπελχαντά, ξεκινώντας από τα 15 εκατ. ευρώ.

Από το 2009 αγωνίζεται στη Μονπελιέ και σε 117 αγώνες πρωταθλήματος έχει σημειώσει 23 γκολ. Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Σαμπιονά και μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να συνεχίσει την καριέρα του στην γαλλική ομάδα, αφού οι σύλλογοι που ενδιαφέρονται για αυτόν είναι πολλοί και σημαντικοί. Ο Γιούν Μπελχαντά είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα της καριέρας του, με μια προϋπόθεση, όμως. Να ικανοποιηθεί οικονομικά ο ιδιόρρυθμος πρόεδρος της Μονπελιέ, Λουί Νικολέν.

Ο Νικολέν μίλησε για το μέλλον του Μπελχαντά στο «Le10Sport» και έδειξε πρόθυμος να τον παραχωρήσει. «Έχουν φτάσει στα γραφεία μας προτάσεις από πολλές ομάδες. Η Μίλαν, η Ίντερ, η Άστον Βίλα, η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Φενερμπαχτσέ είναι οι σημαντικότερες από αυτές. Είμαστε πρόθυμοι να συζητήσουμε την παραχώρηση του παίκτη, αλλά ως βάση για κάθε διαπραγμάτευση έχουμε θέσει τα 15 εκατ. ευρώ», τόνισε ο Νικολέν.

Από τα λόγια του γίνεται σαφές πως «ρίχνει το μπαλάκι» στους συλλόγους που θέλουν τον Μπελχαντά. «Αν ενδιαφέρονται πραγματικά, ας ξεκινήσουν τις επίσημες επαφές και ας κάνουν τις προτάσεις τους. Αυτός που θα προσφέρει τα περισσότερα, θα πάρει τον παίκτη. Είναι απλό. Αλλά να γνωρίζουν πως κάθε πρόταση κάτω των 15 εκατ. ευρώ, θα απορριφθεί χωρίς δεύτερη κουβέντα», ξεκαθάρισε ο Λουί Νικολέν.

Μένει να δούμε ποιες από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Γιούν Μπελχαντά είναι διατεθειμένες να μπουν σε αυτόν τον άτυπο πλειστηριασμό.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x