Προετοιμασία Παναθηναϊκού

Αντωνίου: «Με σοβαρότητα μπορούμε»

Αισιόδοξος ότι ο Παναθηναϊκός θα προκριθεί στον επόμενο γύρο του Champions League εμφανίστηκε ο Κώστας Αντωνίου, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου στην Αυστρία. «Είμαστε παλιοί γνώριμοι με τη Σπάρτα. Ίσως να είναι καλό για αυτούς και θα πρέπει να προσέξουμε εμείς», είπε μεταξύ άλλων ο διευθυντής ποδοσφαίρου του «τριφυλλιού».

Αισιόδοξος ότι ο Παναθηναϊκός θα προκριθεί στον επόμενο γύρο του Champions League εμφανίστηκε ο Κώστας Αντωνίου, μιλώντας στους εκπροσώπους του ελληνικού Τύπου στην Αυστρία. «Είμαστε παλιοί γνώριμοι με τη Σπάρτα. Ίσως να είναι καλό για αυτούς και θα πρέπει να προσέξουμε εμείς», είπε μεταξύ άλλων ο διευθυντής ποδοσφαίρου του «τριφυλλιού».

«Ήταν μία κλήρωση, όπως την περιμέναμε. Είμαστε παλιοί γνώριμοι με την Σπάρτα. Ίσως να είναι καλό για αυτούς και θα πρέπει να προσέξουμε εμείς. Με σοβαρότητα μπορούμε να βρεθούμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Το κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, αλλά αισθανόμαστε καλά ακούγοντας το όνομά τους. Φέτος μας υπολογίζουν περισσότερο και θα είναι πιο έτοιμοι να προσπαθήσουν να πετύχουν κάτι. Εμείς, από την πλευρά μας, είμαστε πιο ενισχυμένοι φέτος. Η ομάδα έχει ξεκινήσει από καλύτερο επίπεδο. Αν βρούμε τον ρυθμό μας μέσα στις επόμενες 15 ημέρες, τότε θα τα καταφέρουμε», τόνισε ο κ. Αντωνίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x