Koriopolis

«Ήμουν ειλικρινής»

Φειδωλός εμφανίστηκε ο Νικόλας Πατέρας μετά την κατάθεσή του στον τακτικό ανακριτή, Γιώργο Κασίμη, ως μάρτυρας κυρίως για επιβεβαίωση και διασταύρωση των όσων είπε στον ανακριτή ο Μάκης Ψωμιάδης και τον αφορούν. «Ήμουν απόλυτα ειλικρινής», τόνισε και πρόσθεσε πως «… δεν ήμουν παρών σε όλες τις συνομιλίες που αναφέρει ο κ. Ψωμιάδης». Τι είπε για τις εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Φειδωλός εμφανίστηκε ο Νικόλας Πατέρας μετά την κατάθεσή του στον τακτικό ανακριτή, Γιώργο Κασίμη, ως μάρτυρας κυρίως για επιβεβαίωση και διασταύρωση των όσων είπε στον ανακριτή ο Μάκης Ψωμιάδης και τον αφορούν.

«Απάντησα με ειλικρίνεια στον κύριο ανακριτή και αυτά που του είπα είναι απολύτως αληθή. Οι ερωτήσεις του κυρίου ανακριτή ήταν πολύ προσεκτικές και πιστεύω πως απάντησα απόλυτα ειλικρινά. Αν με ξαναχρειαστεί και με καλέσει, είμαι στη διάθεσή του», δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξερχόμενος μετά από περίπου μιάμιση ώρα (προσήλθε λίγο μετά τις 13:00 κι έφυγε στις 14:30) από το γραφείο του ανακριτή.

Κληθείς να σχολιάσει τα όσα κατέθεσε ο Μάκης Ψωμιάδης, είπε: «Δεν γνωρίζω τι είπε ο κύριος Ψωμιάδης γιατί δεν μου έχουν δώσει την κατάθεσή του», ενώ πρόσθεσε πως δεν ήταν ο ίδιος παρών σε όλες τις συνομιλίες που αναφέρονται από τον πρώην ισχυρό άνδρα της Καβάλας. «Πολλές από τις συνομιλίες του κυρίου Ψωμιάδη δεν είναι μαζί μου. Ο κύριος ανακριτής έχει καταλάβει πως πρόκειται για άλλο πρόσωπο και κατά λάθος γράφουν ότι είμαι εγώ».

Τέλος, αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο αναφορικά με την κατάσταση στα διοικητικά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και σε ερώτηση αν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά με το σύλλογο, απάντησε: «Εγώ; Μόνο σαν μέτοχος, τίποτε άλλο…».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x