Koriopolis

Ουδέν νεώτερο από Ψωμιάδη…

Ασύλληπτος παρέμενε μέχρι το βράδυ της Τρίτης ο Μάκης Ψωμιάδης, καθώς η αστυνομία δεν τον εντόπισε σε καμία από τις δύο οικείες του σε Ψυχικό και Ανάβυσσο. Ο πρώην ισχυρός άνδρας της Καβάλας από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον του.

Ασύλληπτος παρέμενε μέχρι το βράδυ της Τρίτης ο Μάκης Ψωμιάδης, καθώς η αστυνομία δεν τον εντόπισε σε καμία από τις δύο οικείες του σε Ψυχικό και Ανάβυσσο. Ο πρώην ισχυρός άνδρας της Καβάλας κρίθηκε προφυλακιστέος από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον του.

Μετά την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου να προφυλακιστεί ο Μάκης Ψωμιάδης για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον του και η αστυνομία επιχείρησε να τον εντοπίσει.

Ωστόσο, οι «επισκέψεις» στο σπίτι του στο Ψυχικό και στο εξοχικό του στην Ανάβυσσο δεν απέδωσαν καρπούς και έτσι ο πρώην μεγαλοπαράγοντας εξακολουθεί να αναζητείται από τις Αρχές. Οι εκτιμήσεις για το αν αποφασίσει να παραδοθεί την Τετάρτη ή εξακολουθήσει να φυγοδικεί, δίνουν και παίρνουν και ουδείς μπορεί να προβλέψει την εξέλιξη…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x