Περιφερειακό

«Κυνηγάει» τον διαιτητή ο Ηρακλής!

Αποφασισμένοι να κυνηγήσουν νομικά τον διαιτητή του αγώνα με τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου εμφανίζονται στον Ηρακλή. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, η διοίκηση του Ερασιτέχνη χαρακτηρίζει προκλητική και αυθαίρετη την απόφαση διακοπής του ματς -όταν «σε ολόκληρη την Ελλάδα αναρτώνται πανό με υβριστικό περιεχόμενο προς θεσμικούς φορείς της χώρας». Αφού καταγγέλλει, λοιπόν, τον ρέφερι Τσακαλίδη, ξεκαθαρίζει πως θα προβεί σε κάθε νόμιμη διαδικασία εναντίον του.

Αποφασισμένοι να κυνηγήσουν νομικά τον διαιτητή του αγώνα με τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου εμφανίζονται στον Ηρακλή.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, η διοίκηση του Ερασιτέχνη χαρακτηρίζει προκλητική και αυθαίρετη την απόφαση διακοπής του ματς -όταν «σε ολόκληρη την Ελλάδα αναρτώνται πανό με υβριστικό περιεχόμενο προς θεσμικούς φορείς της χώρας».

Αφού καταγγέλλει, λοιπόν, τον ρέφερι Τσακαλίδη, ξεκαθαρίζει πως θα προβεί σε κάθε νόμιμη διαδικασία εναντίον του.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΣ

«Η στόχευση του σωματείου του Ηρακλή Θεσσαλονίκης πλέον έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Δεν είναι δυνατό όταν σε ολόκληρη την Ελλάδα αναρτώνται πανό με υβριστικό περιεχόμενο προς τους θεσμικούς φορείς της χώρας, οι αγώνες να συνεχίζονται κανονικά και σε αγώνες του ΗΡΑΚΛΗ ο διαιτητής με προκλητικό και αυθαίρετο τρόπο να διακόπτει, χωρίς προειδοποίηση τον αγώνα, με πρόφαση πανό στο οποίο εμφανιζόταν οι λέξεις «Παπαγαλάκια δημοσιογράφοι».

Ο Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ καταγγέλλει τον διαιτητή Ισαάκ Τσακαλίδη του συνδέσμου Χαλκιδικής και θα προβεί άμεσα σε κάθε νόμιμη διαδικασία εναντίον του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x