Stoiximan Super League

Τον «ψήνουν» για… τούμπα!

Σε ένα ακόμα σκωτσέζικο ντους υποβάλλονται οι φίλοι της ΑΕΚ! Την ώρα που η συνάντηση του Λεονάρντο και του μάνατζέρ του με τον Σταύρο Αδαμίδη φαινόταν έτοιμη να ρίξει τίτλους τέλους (μετά και την προσφυγή που κατατέθηκε το μεσημέρι), ο διακανονισμός που προτάθηκε στον Βραζιλιάνο υπάρχει αισιοδοξία ότι μπορεί ακόμα και να τον κρατήσει στην ομάδα. Εγγυήσεις ζητά η πλευρά του παίκτη, την Τρίτη αναμένεται πλέον η απάντησή του -όπως και του Καράμπελα.

Σε ένα ακόμα σκωτσέζικο ντους υποβάλλονται οι φίλοι της ΑΕΚ!

Την ώρα που η συνάντηση του Λεονάρντο και του μάνατζέρ του με τον Σταύρο Αδαμίδη φαινόταν έτοιμη να ρίξει τίτλους τέλους (μετά και την προσφυγή που κατατέθηκε το μεσημέρι), ο διακανονισμός που προτάθηκε στον Βραζιλιάνο υπάρχει αισιοδοξία ότι μπορεί ακόμα και να τον κρατήσει στην ομάδα.

Η προσφυγή που επιβεβαιώθηκε πως κατέθεσε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Λεονάρντο (όπως και ο Καράμπελας) έμοιαζε η οριστική ρήξη του με την ΑΕΚ. Στη συνάντηση, δε, έπειτα (μαζί με τον μάνατζέρ του) με τον Σταύρο Αδαμίδη το πιο αισιόδοξο αποτέλεσμα για την «Ένωση» φάνταζε το να μην διεκδικήσει το υπόλοιπο του συμβολαίου του (όπως έχει το δικαίωμα με την προσφυγή), αλλά να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση ώστε να λυθεί και να μεταγραφεί σε άλλη ομάδα.

Ο διακανονισμός, ωστόσο, που πρότεινε η ΑΕΚ στην πλευρά Λεονάρντο (και η δεδομένη επιθυμία του Βραζιλιάνου να εξαντλήσει τα περιθώρια πριν αποχωρήσει δημιουργώντας πρόβλημα σε αυτή) διαρρέεται πως άλλαξε τα δεδομένα. Σε τέτοιο σημείο μάλιστα που ο Λεονάρντο να σκέφτεται να δεχθεί την προσφορά και να παραμείνει στην ομάδα. Ως απαραίτητη προϋπόθεση όμως για να συμβεί αυτό, η πλευρά του παίκτη θέτει την παροχή εγγυήσεων (μέσω δέσμευσης μελλοντικών εσόδων της ΠΑΕ) ότι θα λάβει τα δεδουλευμένα στις ημερομηνίες που θα συμφωνηθούν στον διακανονισμό.

Όπως και να 'χει και κατά πόσο έχει βάση η αισιοδοξία της ΠΑΕ ότι ο Λεονάρντο θα δεχθεί την πρόταση και θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι θα φανεί από την απάντηση του Βραζιλιάνου (αφού θα έχει μελετήσει μαζί με τον μάνατζέρ του την πρόταση), η οποία πλέον αναμένεται την Τρίτη.

Το ίδιο ισχύει, δε, και για τον Νίκο Καράμπελα, ο οποίος επίσης κατέθεσε προσφυγή τη Δευτέρα (μετά τη διαφωνία στο ραντεβού με τον Αδαμίδη) και από τον οποίο επίσης αναμένεται απάντηση για το αν θα δεχθεί τον διακανονισμό που του πρότεινε η ΠΑΕ. Η δική του παραμονή, ωστόσο, μοιάζει ακόμα δυσκολότερη, δεδομένου ότι στο ήδη γνωστό ενδιαφέρον της Καρλσρούης φέρεται να προστέθηκε και δελεαστική πρόταση από ουκρανική ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x