Champions League

«Ζήτησε περισσότερα εισιτήρια η Μακάμπι από τον Ολυμπιακό για το δεύτερο ματς»

Περισσότερα εισιτήρια για το ματς που θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» ζήτησε η Μακάμπι Χάιφα από τον Ολυμπιακό σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Ισραηλινών.

Αίτημα στον Ολυμπιακό για διάθεση περισσότερων εισιτηρίων εν όψει του δεύτερου ματς που θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» κατέθεσε η Μακάμπι Χάιφα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «sport5.co.il».

«Στο μεταξύ, ο εκπρόσωπος της Μακάμπι Χάιφα, Ρόι Σάνι, επισκέφθηκε το γήπεδο του Ολυμπιακού για το παιχνίδι του επόμενου μήνα ανάμεσα στις δύο ομάδες στα προκριματικά του Champions League. Οι πράσινοι κατέθεσαν αίτημα να αυξήσουν την ποσότητα των εισιτηρίων. Η επίσκεψη συμπεριλάμβανε, μεταξύ άλλων, το θέμα της ασφάλειας της ομάδας, αλλά και των οπαδών που θα έρθουν από το Ισραήλ», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Σημειώνεται ότι το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες θα πραγματοποιηθεί στο Ισραήλ στις 19 ή στις 20 Ιουλίου, ενώ το δεύτερο παιχνίδι θα γίνει στις 26 ή στις 27 Ιουλίου στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Επιπλέον, η Μακάμπι Χάιφα είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της απόκτησης του Ντάνιελ Σούντγκρεν που έμεινε ελεύθερος από τον Άρη, καθώς ο Σουηδός έφτασε σήμερα στο Ισραήλ και την Κυριακή αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και έπειτα θα ανακοινωθεί από τους πρωταθλητές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x