Stoiximan Super League

Κάνει το «μπαμ» με Βρσάλικο ο Ολυμπιακός και έπεται συνέχεια!

Ο Μαρινάκης χειρίστηκε ο ίδιος την υπόθεση του Βρσάλικο, τον έφερε στην Αθήνα και απομένουν τα τυπικά για να κλείσει η μεταγραφή. Δεύτερο μπακ, μέσο και εξτρέμ ετοιμάζονται να πάρουν οι Πειραιώτες.

Μία υπόθεση που έμοιαζε αρχικά εξαιρετικά δύσκολη κατάφερε να φέρει εις πέρας στον Ολυμπιακό ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Σίμε Βρσάλικο που ετοιμάζεται να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα».

Όπως έγινε γνωστό, ο Κροάτης δεξιός μπακ είχε έρθει στην Αθήνα, ενώ σήμερα γίνεται γνωστό ότι ξεναγήθηκε στο γήπεδο και το προπονητικό κέντρο της ομάδας, από το οποίο φέρεται να έμεινε εντυπωσιασμένος.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης χειρίστηκε προσωπικά την υπόθεση του διεθνούς άσου, ήταν σε επικοινωνία με τους μάνατζέρ του και δεν δίστασε να του στείλει ιδιωτικό αεροπλάνο για να συζητήσουν από κοντά την επικείμενη συνεργασία τους.

Οι δύο άνδρες έχουν συμφωνήσει για τα επόμενα δύο χρόνια, αν και δεν αποκλείεται να μπει και τρίτος χρόνος στο συμβόλαιο ως οψιόν.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είχε προσεγγίσει τον παίκτη, κάνοντας πρόταση ανανέωσης, όμως εκείνος δεν ήθελε να παραμείνει ως εναλλακτική λύση στο δεξί άκρο της άμυνας της ισπανικής ομάδας και ο Ολυμπιακός έκανε άμεσα την κίνησή του.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, όμως, έπεται και συνέχεια στην ενίσχυση ενόψει της επόμενης σεζόν. Πρώτα από όλα αναμένεται να γίνει προσπάθεια για την απόκτηση ενός ακόμη δεξιού μπακ, με τα ονόματα να είναι λίγο-πολύ γνωστά. Όπως ο Μπάλντοκ ή ο Εστέβες της Πόρτο που οι Πορτογάλοι είχαν στείλει προ ημερών στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Θα γίνει, παράλληλα, κίνηση και για εξτρέμ, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες είναι κοντά σε παίκτη που αγωνίζεται σε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ. Ο συγκεκριμένος παίκτης εμφανίζεται εδώ και μέρες θετικός με την προοπτική του Ολυμπιακού, ενώ η ομάδα του δεν παρουσιάζεται διατεθειμένη να τον εμποδίσει στη συνέχεια της καριέρας του.

Κινητικότητα, όμως, παρατηρείται και για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να φέρονται να έχουν προχωρήσει την περίπτωση ενός Βραζιλιάνου χαφ, με τον οποίο είναι σε επικοινωνία τις τελευταίες μέρες. Μάλιστα, οι επαφές φαίνεται πως είναι σε αρκετά προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρχουν και εκεί εξελίξεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x