Champions League

Μπακχάρ: «Ένδοξη η ιστορία του Ολυμπιακού στο Champions League - Θέλει να μας βοηθήσει ο Πλάνιτς»

Το εγκώμιο του Ολυμπιακού έπλεξε ο προπονητής της Μακάμπι Χάιφα στην συνέντευξη Τύπου πριν την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων, ενώ αναφέρθηκε και στον μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ, Μπόγκνταν Πλάνιτς.

Με κολακευτικά λόγια για τον Ολυμπιακό μίλησε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου πριν την αυριανή (20/7) αναμέτρηση ο προπονητής της Μακάμπι Χάιφα, Μπαράκ Μπακχάρ, τονίζοντας όμως παράλληλα πως η ομάδα του έχει προετοιμαστεί κατάλληλα και έχει ως στόχο το θετικό για εκείνη αποτέλεσμα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο αποχώρησης του ποδοσφαιριστή του, Μπόγνταν Πλάνιτς, για λογαριασμό της ΑΕΚ, λέγοντας πως Σέρβος αμυντικός παραμένει συγκεντρωμένος στις επερχόμενες αναμετρήσεις με τους Πειραιώτες.

«Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για τον Ολυμπιακό, η ιστορία μιλάει από μόνη της. Με ένδοξο παρελθόν στο Champions League, γνωρίζουμε πως είναι μία δυνατή ομάδα, αλλά έχουμε προετοιμαστεί. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα», ανέφερε αρχικά ο προπονητής της Μακάμπι και συνέχισε λέγοντας:

«Η ομάδα μας βασίζεται στην πίεση, θέλουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας. Είτε προκαλέσει έκπληξη, είτε όχι, δεν έχει σημασία. Εάν το κάνουμε σωστά, δεν έχει σημασία τι θα κάνει η άλλη πλευρά. Είναι δύσκολο να προετοιμαστείς για μία ομάδα με 30 ποιοτικούς παίκτες. Οι οπαδοί μας θα είναι ένα μεγάλο αβαντάζ».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο μεταγραφής του Πλάνιτς στην ΑΕΚ, είπε: «Δεν πρέπει να τον ξεχνάτε, είναι συγκεντρωμένος στην ομάδα, είναι αποφασισμένος και θέλει να βοηθήσει την ομάδα κάνοντας ένα καλό παιχνίδι».

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο αρχηγός της Μακάμπι, Νέτα Λάβι, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε: «Εάν παίξουμε το παιχνίδι, το κενό θα μειωθεί. Πρέπει να προετοιμαστούμε για τον τρόπο παιχνιδιού τους. Πρέπει αύριο να είμαστε αποφασισμένοι και να πιστέψουμε στον εαυτό μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x