Stoiximan Super League

Το παλεύει για εξτρέμ ο Ολυμπιακός

Τις προσπάθειές του για την απόκτηση ενός ποιοτικού ακραίου επιθετικού εντείνει ο Ολυμπιακός, με τους Λουκεμπάκιο της Χέρτα και Αμούζου της Άντερλεχτ να είναι σε πρώτο πλάνο.

Έναν εξτρέμ που θα ανεβάζει επίπεδο την επίθεση ενόψει της επόμενης σεζόν ψάχνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει εντείνει τις προσπάθειές του για την ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση.

Πρόθεση των ανθρώπων που ασχολούνται με τον μεταγραφικό σχεδιασμό είναι η συγκεκριμένη υπόθεση να κλείνει το συντομότερο δυνατόν, ούτως ώστε ο «εκλεκτός» να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς και να δουλέψει με την υπόλοιπη ομάδα.

Αυτή τη στιγμή οι όποιες προσπάθειες φαίνεται πως επικεντρώνονται στην αγορά του Βελγίου, αφού οι πρωταθλητές Ελλάδας φέρονται να έχουν σε πρώτο πλάνο τον Βέλγο άσο της Χέρτα Βερολίνου, Ντόντι Κουκεμπάκιο, και τον Φρανσίς Αμούζου της Άντερλεχτ.

Και οι δύο περιπτώσεις είναι από εκείνες που έχουν και μεταπωλητική αξία, αφού πέρα από το ταλέντο, θα μπορέσουν ενδεχομένως να φέρουν και κάποια καλή πρόταση, εφόσον ξεχωρίσουν στο διάστημα της παρουσίας του με τα «ερυθρόλευκα».

Την ίδια στιγμή, συνεχίζονται οι επαφές των ανθρώπων του Ολυμπιακού και για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν ο Ρέαμπτσιουκ και ο Κούτρης που προέρχεται από τραυματισμό και έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας, αλλά ο Μαρτίνς είχε ξεκαθαρίσει πως θα ήθελε και έναν παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση.

Στην Αγγλία για άλλη μία μέρα ασχολήθηκαν με τον Μαξ Λόου της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, αλλά είναι δεδομένο πως υπάρχουν κουβέντες και για άλλους ποδοσφαιριστές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x