Champions League

Λόγω τραυματισμού εκτός αποστολής ο Αμπουμπακάρ Καμαρά

Ένας τραυματισμός που αποκόμισε στο φινάλε της χθεσινής προπόνησης είναι η αιτία της απουσίας του Αμπουμπακάρ Καμαρά από την αποστολή του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Χάιφα.

Απάντηση στις απορίες που προκάλεσε η απουσία του Αμπουμπακάρ Καμαρά από την αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τη Μακάμπι Χάιφα έδωσε ο Κώστας Νικολακόπουλος μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Όπως τόνισε, ο Αφρικανός άσος υπέστη έναν τραυματισμό προς το τέλος της χθεσινής προπόνησης. Οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» περίμεναν και τη μέρα του αγώνα μέχρι την τελευταία στιγμή να διαπιστώσουν αν υπήρχε βελτίωση στην κατάστασή του, αλλά τελικά κρίθηκε πως δεν είναι σε θέση να βοηθήσει και έμεινε εκτός αποστολής.

Ο νεοαποκτηθείς επιθετικός δεν έχει κάτι πολύ σοβαρό, αλλά η κατάστασή του δημιουργεί ανησυχία και για το επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι των Πειραιωτών, είτε αυτό είναι στον γ’ προκριματικό του Champions League με τον Απόλλωνα Λεμεσού, είτε στον γ’ προκριματικό του Europa Leagueμε τον αποκλεισμένο του Φερεντσβάρος-Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x