Champions League

Μαθαίνει αντίπαλο για τον 3ο προκριματικό του Champions League ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός θα μάθει τον αντίπαλό του για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, μέσω κλήρωσης που θα γίνει στη Νιόν στη 13:00 ώρα Ελλάδος.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει μπροστά του τις δύο πολύ σημαντικές αναμετρήσεις με την Ντνίπρο (25 Ιουλίου - 1 Αυγούστου), ωστόσο από σήμερα θα γνωρίζει τον αντίπαλό του σε περίπτωση που ξεπεράσει το εμπόδιο της ουκρανικής ομάδας.

Συγκεκριμένα, στη 13:00 ώρα Ελλάδος, στη Νιόν της Ελβετίας οι «πράσινοι» θα μάθουν ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, σε περίπτωση φυσικά που αποκλείσουν την Ντνίπρο. Η κλήρωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live streaming από τη UEFA.

Ο Παναθηναϊκός θα κληρωθεί στον τρίτο προκριματικό γύρο στο League Path του Champions League με υποψήφιες αντιπάλους τις:

-Ρέιντζερς (Σκωτία)
-Μπράγκα (Πορτογαλία)
-Αϊντχόφεν (Ολλανδία)
-Μαρσέιγ (Γαλλία)

Φυσικά, για τους «πράσινους» υπάρχει και το ενδεχόμενο του αποκλεισμού από την Ντνίπρο στους αγώνες του β’ προκριματικού. Γι' αυτόν τον λόγο, είναι η μόνη ελληνική ομάδα που θα λάβει μέρος και στην κλήρωση του τρίτου προκριματικού του Europa.

Eπειδή όμως ο ένας από τους δύο πιθανούς του αντιπάλους εκεί είναι ο Ολυμπιακός, με τον οποίο βεβαίως δεν μπορεί να παίξει, ο αντίπαλός του, αν αποκλειστεί από την Ντνίπρο, θα είναι σίγουρα, όπως και πέρυσι, η Σλάβια Πράγας και το μόνο ενδιαφέρον που θα προκύψει από την κλήρωση είναι η σειρά των μεταξύ τους αγώνων.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ντνίπρο έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη (25/7, 21:00) στο Κόσιτσε και η ρεβάνς στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 1η Αυγούστου. Αν προκριθεί, θα δώσει το πρώτο παιχνίδι του 3ου προκριματικού γύρου στις 8-9 Αυγούστου και το δεύτερο στις 15 του μήνα. Αν οι «πράσινοι» φτάσουν στα playoffs (κλήρωση στις 7 Αυγούστου), τότε θα αγωνιστούν στις 22-23 Αυγούστου πρώτη φορά και 29-30 του μήνα τη δεύτερη για το «εισιτήριο» των ομίλων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x