Champions League

Ιταλός διαιτητής στο Ντνίπρο-Παναθηναϊκός, Γερμανός στη ρεβάνς της Λεωφόρου

Toυς διαιτητές που θα σφυρίξουν στις δύο αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού με τη Ντνίπρο για τον δέυτερο προκριματικό γύρο του Champions League ανακοίνωσε η UEFA.

Αντίστροφα μετρά πλέον για τις δύο αναμετρήσεις με τη Ντνίπρο στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν στις 25 Ιουλίου στη Σλοβακία την ομάδα της Ουκρανίας με τη ρεβάνς να διεξάγεται στη Λεωφόρο την 1η Αυγούστου.

Περίπου δύο εβδομάδες πριν τη σέντρα η UEFA ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα σφυρίξουν και στα δύο ματς. Συγκεκριμένα στο πρώτο παιχνίδι διαιτητής θα είναι ο Ιταλός, Ντανιέλε Kίφι, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Aλμπέρτο Τεγκόνι και Βαλέριο Κολαρόσι, ενώ τέταρτος θα είναι ο επίσης Ιταλός, Ερμάνο Φελιτσιάνι.

Στην αναμέτρηση του «Απόστολος Νικολαϊδης» διαιτητής θα είναι ο Γερμανός Μπάστιαν Ντάνκερτ, ο οποίος θα έχει βοηθούς τον Ντόμινικ Σάαλ και τον Μάρσελ Ούνγκερ. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Γερμανός, Ντάνιελ Σλάγκερ.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν από την UEFA και οι υπεύθυνοι του VAR.

Νικολογιάννης: «Δεν προκύπτει κάτι για Μάρλον - Στην τελική ευθεία για στόπερ»



To ρεπορτάζ για τα μεταγραφικά και την προετοιμασία του Παναθηναϊκού έδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Tάσος Νικολογιάννης.

Αρχικά, αναφέρθηκε στο δημοσίευμα, που συνέδεσε τους «πράσινους» με τον στόπερ της Σαχτάρ, Μάρλον: «Δεν έχει προκύψει κάτι για τον συγκεκριμένο παίκτη, ίσως έχει προταθεί, αλλά μέχρι εκεί. Θα πρέπει να περιμένουμε, κορυφώνονται οι εξελίξεις για τον στόπερ, που πρέπει να αποκτηθεί για να μην υπάρχει συνεχής φόβος για έλλειψη λύσεων. Είμαστε στην τελική ευθεία, θα μάθουμε τον παίκτη στις επόμενες μέρες».

Στη συνέχεια, ο ρεπόρτερ των «πρασίνων» μίλησε για την προπόνηση του Παναθηναϊκού: «Η απογευματινή προπόνηση αφιερώθηκε στο build-up, στο πώς χτίζεται η επίθεση από πίσω. Το δεύτερο κομμάτι ήταν τα πλάγια άουτ, καθώς στο 60% τους χάνεται η μπάλα για την ομάδα, που την έχει στην κατοχή της. Υπήρξε εντατική δουλειά στον τρόπο, που εκτελούνται και στις κινήσεις, που γίνονται από τους υπόλοιπους παίκτες. Είναι μία λεπτομέρεια, αλλά ο Γιοβάνοβιτς δουλεύει πάνω σε αυτές».

Ο Νικολογιάννης σχολίασε, επίσης, το υπόλοιπο πρόγραμμα της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού και το επερχόμενο φιλικό με την ΑΕΚ Λάρνακας (9/7), στην οποία παίζει ο Φακούντο Σάντσες, που αποχώρησε από τους «πράσινους». Τέλος, αναφέρθηκε στην απόδοση του Φικάι στην προετοιμασία και στο γεγονός πως ίσως πάρει ευκαιρίες από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x