Champions League

Σουμ: «Δεν υπάρχει σημερινός παίκτης της Μακάμπι Χάιφα που θα έπαιζε στη δική μου ομάδα»

Την κλήρωση της Μακάμπι Χάιφα με τον Ολυμπιακό σχολίασε ο άλλοτε προπονητής της, Γιτζάκ Σουμ.

Η κληρωτίδα του Champions League έφερε τον Ολυμπιακό αντιμέτωπο με τη Μακάμπι Χάιφα, με τον Γιτζάκ Σουμ να σχολιάζει την κλήρωση σε Μέσο του Ισραήλ.

Ο άλλοτε προπονητής του Παναθηναϊκού ήταν αυτός που είχε πάει την ισραηλινή ομάδα στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης το 2002 και είχε αφήσει τελευταίους στο γκρουπ τους «ερυθρόλευκους», μετρώντας μία νίκη και μία ισοπαλία.

«Δεν υπάρχει παίκτης στη σημερινή Μακάμπι που θα έπαιζε στη δική μου ομάδα» δήλωσε ο ο 74χρονος σήμερα Σουμ, που είπε επίσης πως «ταξιδεύω συχνά στην Ελλάδα, θα ξαναπάω σε δύο εβδομάδες. Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ είναι οι δύο ομάδες που επενδύουν περισσότερο, οι υπόλοιπες είναι πιο αδύναμες απ’ ό,τι ήταν τότε. Ο Ολυμπιακός είναι δυνατή ομάδα και πολύ ζόρικος στην έδρα του. Η ατμόσφαιρα, το γήπεδο, οι παίκτες, είναι μεγάλη ομάδα. Όταν ήμουν στον Παναθηναϊκό, δεν μπορούσα να πάω σε μαγαζί Ολυμπιακών, ο ιδιοκτήτης θα μου ζητούσε να φύγω.

Ο Ολυμπιακός έχει 55% πιθανότητες να περάσει, δεν ξεγράφω τη Μακάμπι. Πρέπει να παίξει την μπάλα της και να μην κοιτάζει τι κάνει ο Ολυμπιακός. Ο προπονητής θα πρέπει να τον αντιμετωπίσει όπως θα αντιμετώπιζε κάθε ομάδα από το Ισραήλ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x