Europa Conference League

Απίστευτο: Διαπιστευμένος δημοσιογράφος εμφανίστηκε με φανέλα του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου του Άρη!

Απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα στη συνέντευξη Τύπου του Άρη στην Αρμενία ενόψει του αγώνα με την Αραράτ, με διαπιστευμένο «δημοσιογράφο» να εμφανίζεται με φανέλα και τατουάζ του ΠΑΟΚ!

Ένα, αν μη τι άλλο, περίεργο σκηνικό έλαβε χώρα την Τετάρτη (26/7) στη συνέντευξη Τύπου του Άρη ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Αραράτ.

Συγκεκριμένα, την ώρα των δηλώσεων του τεχνικού των Θεσσαλονικιών, Τόλη Τερζή, ένας τοπικός -διαπιστευμένος της Αραράτ- δημοσιογράφος εμφανίστηκε στην αίθουσα με φανέλα του ΠΑΟΚ, ενώ έφερε και τατουάζ του «δικεφάλου του Βορρά».

Όπως είναι φυσιολογικό, υπήρξε άμεση αντίδραση τόσο από τους ανθρώπους των «κιτρίνων» (από τον προπονητή της ομάδας αλλά και τον επικεφαλής του τμήματος Επικοινωνίας, Παντελή Ζουμπούλη), όσο και από εκείνους της αρμένικης ομάδας. «Είναι unfair αυτό που κάνεις», του τόνισαν από τον Άρη.

Από την πλευρά της Αραράτ, οι οποίοι μάλλον δεν γνώριζαν την αντιπαλότητα πο υπάρχει μεταξύ των δύο συλλόγων της Θεσσαλονίκης, έδειχναν σαστισμένοι. Όταν διαπίστωσαν το τι έχει συμβεί, οδήγησαν εκτός της αίθουσαν τον συγκεκριμένο τύπο -που φέρεται να έλεγε «θα δείτε τι θα γίνει αύριο»- ζητώντας συγγνώμη από τους ανθρώπους του Άρη. Πάντως, οι «κίτρινοι» μέχρι εκείνο το σημείο (αλλά και εν συνεχεία) μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για τη φιλοξενία των γηπεδούχων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x