Europa Conference League

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι έτοιμος για όλα κόντρα στην Άστον Βίλα»

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ενόψει της ρεβάνς με την Άστον Βίλα μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Την προετοιμασία του για τη ρεβάνς με την Άστον Βίλα ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός, με τον Κώστα Νικολακόπουλο να μεταφέρει τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ των «ερυθρόλευκων».

Εξέφρασε την άποψη ότι αν ο Ολυμπιακός θέλει να αξιοποιήσει το προβάδισμα που έχει αποκτήσει και αν θέλει να φτάσει στον τελικό, πρέπει να εμφανιστεί πραγματικά έτοιμος για όλα. Έτοιμος για όλα μπορεί να σημαίνει πως πρέπει να ξεκινήσει αυτός καλύτερα, μπορεί να σημαίνει να απαντήσει στους Άγγλους αν ξεκινήσουν καλύτερα, μπορεί να σημαίνει ακόμη και παράταση και πέναλτι.

Αγωνιστικά, τόνισε ότι πιθανότερη επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας είναι ο Κίνι. Ο Μεντιλίμπαρ που πρώτη φορά δεν ανακοίνωσε αποστολή (ίσως γιατί το ίδιο έκανε και ο Έμερι για την Άστον Βίλα), θα περιμένει και αύριο το πρωί τον Ρίτσαρντς και θα μιλήσει μαζί του για τον βαθμό ετοιμότητάς του, αφού δεν έχει τραυματισμό αλλά ενόχληση. Όμως μοιάζει δύσκολο ο Άγγλος να είναι διαθέσιμος, τουλάχιστον σε επίπεδο αρχικής ενδεκάδας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι κλήθηκε από τη β’ ομάδα ο Αποστολόπουλος, ενώ νοκ-άουτ είναι και ο Ορτέγκα. Μάλιστα, ο Αποστολόπουλος καλείται για δεύτερη φορά σε αποστολή ευρωπαϊκού παιχνιδιού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x