Europa Conference League

Νικολακόπουλος: «Τον Ορτέγκα έχει ως πρώτη επιλογή για τον τελικό ο Μεντιλίμπαρ»

Τα τελευταία νέα από τον Κώστα Νικολακόπουλο και ενώ ο Ολυμπιακός μπαίνει στην τελική ευθεία για τον τελικό του Conference League.

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος, ο οποίος τόνισε πως από την πρώτη κιόλας ημέρα της προετοιμασίας για τον τελικό φάνηκε ότι ο Μεντιλίμπαρ έχει ως πρώτη επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας τον Ορτέγκα, ενώ φυσικά υπάρχουν και οι λύσεις των Ρίτσαρντς και Κίνι.

Σε ερώτηση σχετικά με το αν υπάρχει κάποιο άλλο δίλημμα για την ενδεκάδα, ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» είπε ότι σίγουρα ο Όρτα είναι ο 12ος παίκτης, άρα και πολύ κοντά στους πιθανότερους έντεκα βασικούς, ενώ και ο Γιόβετιτς μπορεί να αποτελέσει μια λύση κυρίως για το δεύτερο ημίχρονο. Τόνισε δε, πως θα ήταν πολύ καλό για τον Ολυμπιακό να ανεβάσει στροφές ο Μασούρας, γιατί και αυτόν τον έχει ανάγκη η ομάδα στον τελικό, όπου άλλωστε γενικά οι επιλογές των πιο βασικών παικτών δεν είναι πολλές. Οι προαναφερθέντες είναι συν τον Ντόη για την άμυνα.

Παρεμπιπτόντως, ο Κώστας Νικολακόπουλος είπε για τον Ντόη ότι η κλήση του στην Εθνική ήταν κάτι που του «χρωστούσαν», αφού έπρεπε να έχει γίνει εδώ και έναν χρόνο, όπως του είχαν υποσχεθεί από την εποχή που ο παίκτης αρνήθηκε να πάει να παίξει στην εθνική Αλβανίας. Πάλι καλά που κλήθηκε τώρα μετά από την παρουσία του στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού σε ορισμένα σημαντικά παιχνίδια.

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x