Europa League

Αντύπας: «Υπάρχει το “πρέπει” για τον Ολυμπιακό - Τα δεδομένα για την 11άδα»

Ακούστε τα όσα ανέφερε ο Ηρακλής Αντύπας μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Μπάτσκα Τόμπολα.

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού λίγες ώρες πριν τη δοκιμασία με την Μπάτσκα Τόμπολα μετέφερε από τη Σερβία ο Ηρακλής Αντύπας μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρεσάρισμα» και τον Βάιο Τσούτσικα, αναφέρθηκε στο «πρέπει» που υπάρχει στους Πειραιώτες για θετικό αποτέλεσμα έπειτα από την ήττα από τη Φράιμπουργκ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League. «Δεν είναι καταστροφική η ισοπαλία σε ό,τι αφορά την 3η θέση, αλλά για τις πρώτες δύο θέσεις δυσκολεύει πολύ μετά η υπόθεση», επεσήμανε ο Ηρακλής Αντύπας.

Παράλληλα, στάθηκε στα δεδομένα της ενδεκάδας. Ο Πασχαλάκης θα είναι στο τέρμα, με τους Ρέτσο και Ντόη να συνθέτουν το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας, ο Ροντινέι θα βρίσκεται στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ φαίνεται ότι το πιθανότερο σενάριο είναι να ξεκινήσει αριστερά ο Ορτέγκα και όχι ο Κίνι. Στο κέντρο θα είναι Έσε και Καμαρά, ενώ μεσοεπιθετικά ο Φορτούνης έχει καπαρωμένη θέση στο αρχικό σχήμα, με τους Ποντένσε και Μασούρα να έχουν προβάδισμα για τα άλλα δυο κομμάτια του παζλ, ενώ στην κορυφή ασφαλώς θα βρίσκεται ο Ελ Κααμπί. Δεν αποκλείεται να μπουν στο σχήμα Μπιέλ και Σολμπάκεν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x