Europa League

Αθανασίου: «Το πιο δύσκολο ματς του Παναθηναϊκού στους ομίλους - Οι σκέψεις για 11άδα»

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα από τον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 με το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού ενόψει του σημερινού αγώνα με τη Ρεν.

Ως το πιο δύσκολο παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην φάση των ομίλων του Europa League χαρακτήρισε το σημερινό με την Ρεν ο Νίκος Αθανασίου. Ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού στάθηκε στις δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ο οποίος μίλησε με πάρα πολύ καλά λόγια για την γαλλική ομάδα, υπογραμμίζοντας δύο χαρακτηριστικά της, την αθλητικότητα των παικτών της και την ταχύτητά της.

Σχετικά με την 11άδα που σκέφτεται να παρατάξει ο τεχνικός των πράσινων ο Νίκος Αθανασίου επεσήμανε ότι συγκριτικά με τις επιλογές που έκανε στο ματς με τον Ολυμπιακό αναμένεται να γίνει σίγουρα μία αλλαγή, δηλαδή, την επιλογή του Γεντβάι στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Σένκεφελντ, με τον Αράο να παίρνει τη θέση του Ρούμπεν στη μεσαία γραμμή.

Υπάρχει ένα ακόμη δίλημμα με τον Μπερνάρ, όμως να έχει προβάδισμα έναντι του Μαντσίνι για το ένα άκρο στη μεσαία γραμμή. Στην 11άδα παραμένουν οι Μπρινιόλι, Μλαντένοβιτς, Σένκεφελντ, Βαγιαννίδης, Τσέριν, Τζούριτσιτς, Παλάσιος και Ιωαννίδης.

Ακούστε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x