Europa League

Αθανασίου: «Χτύπησε σαν κόμπρα ο Παναθηναϊκός - Από τα προκριματικά είχε… προειδοποιήσει»

Ο Νίκος Αθανασίου έκανε λόγο στο bwinΣΠΟΡ FM για μαγικό βράδυ του Παναθηναϊκού, κατέγραψε τη μεγάλη πρόοδο της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενώ έπλεξε το εγκώμιο των Γιάννη Κώτσιρα-Σεμπάστιαν Παλάσιος.

Στην καθολική ανωτερότητα του Παναθηναϊκού επί της Βιγιαρεάλ και την πιστοποίηση της διαρκούς προόδου του στάθηκε ο Νίκος Αθανασίου στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Μαγικό βράδυ, από τα παλιά. Βράδυ που τόσο είχε λείψει από όλο τον Παναθηναϊκό, που την άξιζε πέρα για πέρα. Ήταν ανώτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, το διαχειρίστηκε σαν να είχε ματς στην Ευρώπη κάθε εβδομάδα. Είναι τρομερή η πρόοδος του Παναθηναϊκού, αντιμετωπίζει ομάδες πιο ποιοτικές, καλύτερες, αλλά το είχε δείξει από τα προκριματικά, το έδειξε και χθες με τη Βιγιαρεάλ. Χτύπησε σαν την κόμπρα, την πρώτη στο 38’, σε ένα ημίχρονο αρκετά ισορροπημένο, όπου γυρίζει την μπάλα αρκετή ώρα και καταλήγει από μια ασίστ ποδιά του Κώτσιρα στο μυθικό τελείωμα του Ιωαννίδη. Δείχνει την τρομερή αυτοπεποίθηση. Το δεύτερο ημίχρονο είναι μια άλλη ιστορία, ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να παίξει πιο άμεσα, έχει κάνει τρεις φοβερές ευκαιρίες σε ανοιχτό γήπεδο, για να μπουν τα βαριά χαρτιά της Βιγιαρεάλ στο γήπεδο και να πάρει την μπάλα στα πόδια της. Από ένα πλάγιο, που τα δούλευε στην προετοιμασία, γίνεται ένας πολύ ωραίος συνδυασμός για να δημιουργήσει μόνος του το γκολ ο Σπόραρ με τρομερό πλασέ και τελειώνει το παιχνίδι», ανέφερε με νόημα.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» τόνισε ότι, σε ατομικό επίπεδο πρέπει να βγάλει το καπέλο στον Κώτσιρα, που δεν τον πέρασε ούτε μια φορά προσωπικός αντίπαλος, αλλά και στον Παλάσιος τον οποίο χαρακτήρισε «ορισμό ποδοσφαιριστή του Γιοβάνοβιτς».

Ο Αθανασίου έκανε ειδική μνεία και στον προπονητή του Παναθηναϊκού, που ήταν απόλυτα διαβασμένος και έκανε εξαιρετικό κοουτσάρισμα -και- χθες, χτυπώντας τις αδυναμίες της ισπανικής ομάδας.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x