Europa League

Κράτησε στο μηδέν τη Βιγιαρεάλ πριν τον… τελικό της Λεωφόρου η Μακάμπι Χάιφα

Ισόπαλη χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η εξ αναβολής αναμέτρηση της Βιγιαρεάλ με τη Μακάμπι Χάιφα, για τον όμιλο του Europa League στον οποίο βρίσκεται και ο Παναθηναϊκός.

Τον δεύτερο βαθμό της στον 6ο όμιλο του Europa League πήρε η Μακάμπι Χάιφα, μετά το ισόπαλο 0-0 με το οποίο έφυγε από την έδρα της Βιγιαρεάλ και την εξ αναβολής μεταξύ τους αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική.

Οι Ισπανοί ήταν ανώτεροι καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, χάνοντας μερικές σημαντικές ευκαιρίες για ανοίξουν το σκορ, αλλά τελικά δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, παραμένοντας στη 2η θέση και θέλοντας πλέον μόνο νίκη στην τελευταία αγωνιστική κόντρα στη Ρεν, έτσι ώστε να της πάρουν την πρωτιά.

Από την άλλη, η Μακάμπι θα ψάξει την πρώτη της νίκη στον όμιλο στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (14/12, 19:45), εκεί όπου οι «πράσινοι» θα παίξουν για δύο αποτελέσματα, αφού ακόμα και σε περίπτωση ισοπαλίας, θα πάρουν την πρόκριση για το Conference League.

Η Βιγιαρεάλ έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του ματς στο 12', όταν μια κεφαλιά του Κομεσάνια πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 26' ο Ακομάχ αστόχησε από πλεονεκτική θέση για τους Ισπανούς. Η Μακάμπι από πλευράς της έδωσε έμφαση στην αμυντική της λειτουργία και απείλησε ελάχιστα, καταφέρνοντας ωστόσο να κρατήσει ανέπαφη την εστία της για το τελικό 0-0.

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου:
Βιγιαρεάλ-Μακάμπι Χάιφα 0-0

Η τελευταία αγωνιστική (14/12, 19:45):
Παναθηναϊκός-Μακάμπι Χάιφα
Ρεν-Βιγιαρεάλ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x