Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Από τις 25 Σεπτεμβρίου γνωρίζει πως πρέπει να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου ο Παναθηναϊκός»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού από τον Νίκο Αθανασίου, όπως το μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Για τη «λευκή» ισοπαλία που απέσπασε στην έδρα της Βιγιαρεάλ και τον τρόπο με τον οποίο θα αγωνιστεί στο ματς της Πέμπτης στη Λεωφόρο η Μακάμπι Χάιφα, μίλησε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Νίκος Αθανασίου.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού, μεταφέροντας τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει της αναμέτρησης της 6ης αγωνιστικής του Europa League, τόνισε ότι η ομάδα του Ισραήλ, θα προσπαθήσει να παίξει στο «Απόστολος Νικολαϊδης» με την ίδια φιλοσοφία, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη προκειμένου να είναι αυτή που θα συνεχίσει στο Conference League.

«Συνεχίζει την προετοιμασία για Μακάμπι Χάιφα o Παναθηναϊκός. Αυτό που έκανε χθες στην Ισπανία θα έρθει να το κάνει στη Λεωφόρο. Θα κάτσει πίσω και θα παίξει στην κόντρα. Πήρε ξεκούραστα τον βαθμό στην Ισπανία. Η Μακάμπι δεν είναι η διαλυμένη ομάδα που φανταζόμασταν. Θα πρέπει να έχει το 100% της συγκέντρωσης ο Παναθηναϊκός για να περάσει στο Conference League. Πρέπει να το πάρει τόσο για να φτιάξει τη βαθμολογία του, όσο και για το οικονομικό. Θα τονώσει και το πρεστίζ του να πάει με νίκη».

Στη συνέχεια ο Νίκος Αθανασίου αναφέρθηκε και στην ανάγκη του Παναθηναϊκού να αποκτηθεί άμεσα ο στόπερ, καθώς ο επικείμενος Γενάρης, αναμένεται να είναι παρόμοιος με τον περσινό για το «τριφύλλι» ενώ μεταξύ άλλων, υπογράμμισε ότι ο τραυματισμός του Μάγκνουσον είναι αυτός που καθόρισε από νωρίς τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας ενόψει του Ιανουαρίου.

«Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα πέραν του Μάγκνουσον και του Πάλμερ-Μπράουν. Ο Άγγλος αρχές του 2024 υπολογίζω. Μόλις ξημερώσει η νέα χρονιά θα πρέπει να έχει τον νέο στόπερ στο Κορωπί. Πάει για έναν Ιανουάριο αντίστοιχο του περσινού ο Παναθηναϊκός. Πολύ σημαντικό να τον έχει το στόπερ. Ξέρει εδώ και τρεις μήνες πως θα πρέπει να κινηθεί στη μεταγραφική αγορά του Ιανουαρίου ο Παναθηναϊκός.».

Aκούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x