Europa League

Βράνκεν: «Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός, δεν έχουμε έξτρα πίεση»

Ο τεχνικός της Γκενκ, Βούτερ Βράνκεν, χαρακτήρισε μεγάλη ομάδα τον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του δεν έχει φορτωθεί με πίεση λόγω του αποκλεισμού από τη Σερβέτ.

Με κολακευτικά λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο τεχνικός της Γκενκ, Βούτερ Βράνκεν, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Δεν θα έλεγα ότι η πίεση είναι μεγαλύτερη σε σχέση με τη Σερβέτ, είναι μία θετική πίεση. Όποιος δεν αντέχει την πίεση, δεν έχει θέση εδώ. Πρέπει να πιστέψουμε στις δικές μας πιθανότητες για πρόκριση», τόνισε ο 44χρονος τεχνικός, ο οποίος αναφέρθηκε στα προβλήματα με τον αρχηγό Χέινεν (μεσοαμυντικός) και τον Φαντέρα (μέσος).

Αναλυτικά μίλησε για:
-το γεγονός ότι αποκλείστηκε η Γκενκ από τα προκριματικά του Champions League:«Θα ανακάμψουμε, παίξαμε καλά και είχαμε μεγάλες προσδοκίες. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι. Η καλή και η κακή εμφάνιση είναι κομμάτι του σπορ και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Είναι καλό το γεγονός ότι μεσολαβεί μικρό διάστημα».

-το αν δούλεψε περισσότερο στο γήπεδο ή με το μυαλό των ποδοσφαιριστών έπειτα από τον αποκλεισμό από τη Σερβέτ: «Νομίζω ότι είναι σημαντικό να μιλάς συνέχεια με τους παίκτες, δεν πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε απογοητευμένοι για το πώς παίξαμε στα δύο ματς με τη Σερβέτ. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα, παίζει στο γήπεδό του και θα κυνηγήσει τη νίκη, οπότε πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι».

-το αν είναι μεγαλύτερη η πίεση λόγω του αποκλεισμού από τη Σερβέτ: «Δεν θα έλεγα ότι η πίεση είναι μεγαλύτερη σε σχέση με τη Σερβέτ, είναι μία θετική πίεση. Όποιος δεν αντέχει την πίεση, δεν έχει θέση εδώ. Πρέπει να πιστέψουμε στις δικές μας πιθανότητες για πρόκριση».

-το αν ήταν δύσκολη η προετοιμασία και το σκάουτινγκ για τον Ολυμπιακό επειδή δεν είχε επίσημα ματς ο Ολυμπιακός: «Ναι, αλλά είχαν παίξει πολλά φιλικά, είδαμε και τα περυσινά παιχνίδια. Δεν πρέπει να κρυβόμαστε σε αυτές τις λεπτομέρειες, πρέπει να παίξουμε σε τοπ επίπεδο για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας».

-το αν πήρε μαθήματα η ομάδα του από τα δύο ματς με τη Σερβέτ και τον αποκλεισμό: «Τα μαθήματα δεν είναι τα ίδια, ώστε να πρέπει να τα εφαρμόσουμε στο αυριανό ματς, Πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί, πρέπει να είμαστε καλύτεροι στα τελευταία είκοσι μέτρα στο ματς».

-την απώλεια του Χέινεν λόγω τραυματισμού και το αν υπάρχει άλλο πρόβλημα: «Εκτός είναι ο Χέινεν και ο Φαντέρα έχει πρόβλημα. Είναι εδώ στην αποστολή μαζί μας ο Φαντέρα».

-τις δυνατότητες του Ολυμπιακού: «Είναι μια μεγάλη ομάδα, το γήπεδο μπορεί να παίξει έναν καταλυτικό ρόλο. Έχει παίκτες που με μία μπαλιά μπορεί να παίξουν καταλυτικό ρόλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x