Europa League

Πασχαλάκης: «Θέλουμε να είμαστε ένα… πεινασμένο σύνολο, με πειθαρχία και σοβαρότητα»

Το σχόλιο του Αλέξανδρου Πασχαλάκη ενόψει του Ολυμπιακός-Γκενκ και το μήνυμα για τη νέα σεζόν.

Το μήνυμα ότι ο Ολυμπιακός θέλει να είναι μία ομάδα πεινασμένη έστειλε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Γκενκ για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League.

«Δουλεύομε νομίζω για έβδομη εβδομάδα και θέλουμε να φτιάξουμε ένα σύνολο για να κερδίζουμε ομαδικά», τόνισε ο έμπειρος τερματοφύλακας και πρόσθεσε: «Με την πειθαρχία και τη σοβαρότητα, που δουλεύουμε στην προπόνηση, ο δρόμος θα είναι στρωμένος προς τη σωστή κατεύθυνση».

Παράλληλα, ο 33χρονος γκολκίπερ στάθηκε στις αλλαγές που έγιναν στους Πειραιώτες έπειτα από μία δύσκολη σεζόν. «Στόχος είναι από την αρχή της προετοιμασίας, να αλλάξει τελείως η εικόνα της ομάδας, να δείξουμε εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, ήταν μία αποτυχημένη σεζόν. Έχουν αλλάξει πράγματα στην ομάδα, χτίζεται κάτι πολύ καλό, υπάρχει πλάνο. Θεωρώ ότι θα είμαστε πολύ καλύτεροι τη νέα χρονιά. Βάσει της εμπειρίας που αποκομίσαμε από την περασμένη σεζόν θα είμαστε καλύτεροι», τόνισε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

Αναλυτικά μίλησε για:
-το αν πρέπει να περιμένουμε από τον ίδιο ανάλογες εμφανίσεις σε σχέση με τα πρώτα ευρωπαϊκά ματς του με τη φανέλα του Ολυμπιακού: «Προσωπικά δεν με απασχολεί η ατομική εμφάνιση, αλλά η ομαδική, το σύνολο. Δουλεύομε νομίζω για έβδομη εβδομάδα και θέλουμε να φτιάξουμε ένα σύνολο για να κερδίζουμε ομαδικά».

-τις αλλαγές που έγιναν στον Ολυμπιακό έπειτα από μία δύσκολη σεζόν: «Στόχος είναι από την αρχή της προετοιμασίας, να αλλάξει τελείως η εικόνα της ομάδας, να δείξουμε εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, ήταν μία αποτυχημένη σεζόν. Έχουν αλλάξει πράγματα στην ομάδα, χτίζεται κάτι πολύ καλό, υπάρχει πλάνο. Θεωρώ ότι θα είμαστε πολύ καλύτεροι τη νέα χρονιά. Βάσει της εμπειρίας που αποκομίσαμε από την περασμένη σεζόν».

-το αν υπάρχει άγχος λόγω του πρέπει που έχει το ματς: «Είναι το πρώτο ματς, δουλεύουμε για να είμαστε πειθαρχημένοι και σοβαροί. Είναι η αφετηρία αύριο, το πρώτο βήμα και έχουμε κοντά 60 ματς μπροστά μας. Είναι στόχος να μπούμε στους ομίλους, είναι στόχος να νικήσουμε στο ματς. Με την πειθαρχία και τη σοβαρότητα, που δουλεύουμε στην προπόνηση, ο δρόμος θα είναι στρωμένος προς τη σωστή κατεύθυνση».

-το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν νίκησε πέρυσι στην Ευρώπη και δεν κράτησε το μηδέν στην άμυνα: «Θέλουμε να δούμε μία ωραία ατμόσφαιρα με τον κόσμο δίπλα μας για να πάρουμε έξτρα ώθηση. Χτίζεται μία ομάδα και θέλουμε ένα σύνολο που θα είναι πεινασμένο. Όλες οι ομάδες στον κόσμο δέχονται γκολ, το θέμα είναι το πώς θα αντιδράσεις. Αυτή είναι η νοοτροπία μας, αυτό χτίζουμε, αυτήν την νοοτροπία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x