Europa League

Κετσετζόγλου: «Να εκμεταλλευτεί τα κενά της Μαρσέιγ στην άμυνα η ΑΕΚ»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε στην δύσκολη αποστολή της ΑΕΚ απόψε στη Μασσαλία.

Σημαντικό παιχνίδι για τις πιθανότητες πρόκρισης της ΑΕΚ χαρακτήρισε το αποψινό με τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» (19:45) ο Κώστας Κετσετζόγλου μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, όπως και αυτό που θα γίνει ανάμεσα σε Μπράιτον και Άγιαξ στις 22:00. Η ΑΕΚ έχει το πλεονέκτημα πως είναι η μοναδική ομάδα του ομίλου που έχει κερδίσει και είναι σημαντικό να παραμείνει μπροστά και μετά τον αποψινό αγώνα», ανέφερε.

Όσο για την ενδεκάδα; «Στο τέρμα θα είναι ο Στάνκοβιτς, δεξιά θα παίξει ο Σιντιμπέ και αριστερά αφήνω παράθυρο να παίξει ο Μοχαμάντι αντί του Χατζισαφί. Βίντα και Μουκουντί είναι σίγουροι στα στόπερ. Στο κέντρο θα δούμε λογικά Σιμάνσκι-Γιόνσον, με τον Πινέδα αριστερά και τον Άμραμπατ δεξιά. Στην επίθεση θα είναι σίγουρα ο Τσούμπερ και είτε θα παίξει μπροστά με τον Μάνταλο πίσω του, είτε θα παίξει ο Ελβετός πίσω από τον Πόνσε», τόνισε.

«Η Μαρσέιγ έχει πολλή ποιότητα μεσοεπιθετικά, το είδαμε και στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό αλλά και με την Μπράιτον στο πρώτο ημίχρονο όπου ήταν καταιγιστική. Αμυντικά, ωστόσο, έχει προβλήματα τα οποία προσπαθεί να λύσει ο Γκατούζο, αλλά αυτό θέλει χρόνο και μπορεί να το εκμεταλλευτεί η ΑΕΚ», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x