Europa League

Η ενδεκάδα της Μαρσέιγ: Με Εντιαγέ στην επίθεση, στον πάγκο ο Ομπαμεγιάνγκ

Δείτε τις επιλογές του Τζενάρο Γκατούζο για το παιχνίδι της Μαρσέιγ με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Europa League.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η ΑΕΚ πηγαίνει στη Μασσαλία για να αντιμετωπίσει τη Μαρσέιγ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Europa League και θέλει να γυρίσει με βαθμό ή βαθμούς, προκειμένου να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης στον όμιλο που θυμίζει... Champions League.

Πριν λίγο έγινε γνωστή η σύνθεση της Ένωσης, όπως και των Γάλλων, με τον Τζενάρο Γκατούζο να αφήνει στον πάγκο τον Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Μαρσέιγ (Τζενάρο Γκατούζο): Μπλάνκο, Κλος, Μπεμπά, Μπαλέρντι, Λόντι, Χαρίτ, Ρονζιέ, Κοντογκμπιά, Βερετού, Βιτίνια, Εντιαγέ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x