Europa League

Με Χουάνγκ βασικό ο Ολυμπιακός - Στον πάγκο ο Μασούρας

Ο Κορμπεράν ξεκινάει στο βασικό σχήμα τον Χουάνγκ, με τον Μασούρα να μένει στον πάγκο στο ματς του Ολυμπιακού κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Γνωστή έγινε η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το πρώτο ματς απέναντι στον Απόλλωνα στη Λεμεσό για τα playoffs του Europa League.

Ο Κάρλος Κορμπεράν ξεκινάει βασικό τον Χουάνγκ, οπως είχε ενημερώσει από νωρίς ο Κώστας Νικολακόπουλος, με τον Κορεάτη να ντεμπουτάρει κιόλας με τα ερυθρόλευκα και να συμπληρώνει την τριάδα των χαφ, παρέα με τους Εμβιλά και Κούντε. Την ίδια ώρα, προφανώς λόγω και του προβλήματος που είχε, ο Μασούρας μένει στον πάγκο.

Με 4-2-3-1 ουσιαστικά κατεβάζει τον Ολυμπιακό ο 39χρονος τεχνικός, με τον Βατσλίκ κάτω από τα δοκάρια και τους Άβιλα, Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσουκ. Στα χαφ, όπως προαναφέραμε, οι Εμβιλά, Κούντε και μπροστά τους ο Χουάνγκ σε πιο δημιουργικό ρόλο, ενώ οι Ραντζέλοβιτς, Ζινκερνάγκελ είναι στα εξτρέμ και ο Ελ Αραμπί στην επίθεση.

Ολυμπιακός (Κάρλος Κορμπεράν): Βατσλίκ – Άβιλα, Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσουκ – Κούντε, Εμβιλά - Ραντζέλοβιτς, Χουάνγκ, Ζινκερνάγκελ - Ελ Αραμπί.

Στον πάγκο οι Τζολάκης, Μπουχαλάκης, Χασάν, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Μασούρας, Α. Καμαρά, Κούτρης, Βαλμπουενά, ντε λα Φουέντε, Μανωλάς, Κίτσος.

Ολυμπιακός: Βασικός ο Χουάνγκ, στον πάγκο ο Μασούρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x